• new-banner

Pikeun ningkatkeun efisiensi makéna peledakan, anjeun parantos milih anu abrasif anu leres?

Ditémbak blastingnyaéta prosés umum perlakuan permukaan logam. Hal ieu loba dipaké dina casting, waja, workpiece struktural, bagian ngolah logam sareng industri anu sanés. Kalayan paningkatan élmu sareng téknologi sareng pamekaran kuat manufaktur, urang ngagaduhan sarat anu langkung luhur sareng langkung luhur pikeun kualitas perawatan permukaan, biaya, sareng efisiensi jsb. anu aya hubunganana sareng kualitas permukaan akhir sareng nilai produk, janten parantos langkung narik perhatian.

FactorsFaktor utama anu mangaruhan épisiénsi tina makéna blasting:

1. Kualitas abrasif anu dianggo pikeun peledakan makéna: sapertos jinisna, proporsi, indéks performa (karasa, hirup capé) anu kasar, sareng sajabana;

2. Rasionalitas prosés némbakan makéna: nembak waktos ngabeledug, gancang, ngalir, jst;

3. Rasionalitas mesin shot blasting's state: sudut nembak, kaayaan pisah, pangaruh panyabutan debu, jsb.

Hubungan antara ukuran partikel anu abrasif sareng efisiensi:

Jumlah pelecet anu dialungkeun ku alat-alat beberesih per waktos waktos ageung sareng dua kali dina beurat anu sami, sareng épisiénsi beberesih tiasa sacara efektif ningkat.

02

Pangaruh babandingan campuran anu kasar kana efisiensi:

30

Mangrupikeun palajaran anu matak nyiksa pikeun pangguna pikeun mésér bahan abrasif anu murah sareng murah, anu sababaraha ratus yuan langkung mirah tina harga hijian. Nanging, limbah biaya anu disababkeun ku ngirangan efisiensi peledakan tembakan jauh langkung seueur tibatan jumlah ieu, sareng rugi biaya anu disababkeun ku umur jasa anu handap kedah diitung.

Dina panempoan trend ieu, kami parantos suksés ngembangkeun jinis abrasives kinerja tinggi - campuran karbon kasarTembakan baja karbon handap- anu tiasa langkung ngabantosan pabrik pikeun ngahontal tujuan ngirangan biaya sareng ningkatkeun efisiensi. Kami gaduh tim jasa téknis anu propésional, digabungkeun sareng mangtaun-taun pangalaman layanan palanggan, ngalangkungan proporsi partikel anu kasar sareng optimalisasi parameter alat mesin shot blasting, urang sacara efektif tiasa ningkatkeun épisiénsi shot blasting, ngabantosan operator pikeun ngawujudkeun langsing manajemén prosés blasting shot, sareng ngajantenkeun karugian kana kauntungan, sareng hasil ngabantosan pikeun ngirangan biaya sareng ningkatkeun efisiensi.

01

Salian ti nyayogikeun produk performa tinggi, urang fokus kana riset téknologi blasting shot, padamelan ahli blasting shot terkenal di bumi sareng luar negeri salaku dukungan téknis perusahaan, ngagaduhan tim jasa téknis anu propésional, sareng nyayogikeun rébuan situs jasa ka konsumén unggal taun, fokus kana nyayogikeun dukungan téknis sareng jasa pikeun aplikasi peledakan shot, Fokus kana panilitian sareng paningkatan tina téknologi produksi anu abrasif kana téknologi aplikasi produk pikeun téknologi panggunaan dina situs.

Saatos insinyur dina daptar lacak carding, bantosan sareng pituduh nasabah dina spésifikasi dina situs;

1. Ngadegkeun sareng ningkatkeun sistem manajemen nambihan sareng ngagunakeun shot blasting abrasives;

2. Manajemén refined (modeling digital tina proporsi campuran anu kasar).

5

Campuran abrasif anu épisién ngalibatkeun distribusi saimbang partikel ageung, sedeng sareng alit. Sebaranna teras-terasan disababkeun ku sabab kagorengan parah akibat disababkeun pangaruh dina permukaan workpiece. Pikeun abrasives jangka pondok, hese ngajaga kasaimbangan anu ditangtoskeun sabab gancang dékomposisi sareng dicabut tina sistem. Fluktuasi ieu dina distribusi ukuran langsung mangaruhan permukaan finish sareng produktivitas.

Waktu shot blasting disingget tina 90 detik dugi ka 80 detik, sareng épisiénsi naék langkung ti 10%;

09

Seueur situs shot blasting henteu cekap profesional pikeun panggunaan anu parah sareng shot shot blasting, atanapi situsna henteu acan dugi kana sarat manajemén anu hadé, hasilna kinerja atanapi kaunggulan blasting shot anu kasar henteu dimaénkeun kalayan saé.

Dina lingkungan pasar anu beuki kompetitif, perusahaan manufaktur ogé prihatin ngeunaan pangirangan biaya unggal tautan produksi. Sedengkeun kami paduli kana bahan masal sareng tautan konci sapertos bahan baku, peleburan, las sareng hasil, urang kedah langkung merhatoskeun kana kontrol ngabersihan peledakan tembakan. Seleksi abrasive performa tinggi sareng shot téknis peluncuran dukungan téknis pasti aya konci pikeun ningkatkeun efisiensi beberesih Cara anu paling merenah pikeun ngirangan biaya, parobihan ieu bakal ngamajukeun téknologi aplikasimakéna blasting sareng ningkatna kontrol biaya!


Waktos Post: Apr-26-2021