• product-bg
  • product-bg

Makéna baja / grit

  • Steel Shot

    Makéna Baja

    Makéna bajadidamel tina waja karbon ku cara lebur sareng ngabentuk. Hal ieu sacara umum dianggo salaku bahan lisah pikeun beberesih, turunna, préparasi permukaan sareng pemotretan shot. Ukuran anu bénten-bénten bakal nangtoskeun ultiate réngsé kahontal dina permukaan workpiece anu bakal ditiup.

  • Steel Grit

    Baja Grit

    Grit bajaditumbuk tina tembakan baja karbon tinggi, sayogi pikeun tilu jinis teu karasa. kalayan bentuk sudut, éta ngaleupaskeun rereged permukaan sareng lapisan gancang sareng épéktip.