• product-bg
  • product-bg

Garnet

Pedaran pondok:

Garnetmangrupikeun produk alami anu teu aya kimia, logam non-toksik sareng silika kristalin. Utamana dipaké salakublasting abrasives, filter medium teras salajengna.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

■ Debu Rendah --- Kateguhan intrinsik tinggi sareng proporsi tinggi bahan éta sorangan gancang tingkat padumukan sareng sacara signifikan ngirangan émisi debu sareng debu anu asalna tina bahan padamel, ngaminimalkeun usaha ngabersihkeun pasir, ngirangan polusi di daérah padamelan.
■ Kualitas Permukaan Anu Saé --- Éta tiasa jero kana kakosongan sareng bagian anu henteu rata pikeun ngabersihkeun, kukituna ngaleungitkeun karat, uyah anu leyur sareng rereged anu sanésna; prosés blasting permukaan tanpa sisipan, moal parah dimples sareng liang, aksés gampang 50-70 microns permukaan kasar.
■ Daur Ulang --- Kateguhan na unggulan sareng handap handapna tiasa nurunkeun tingkat karusakan sareng produktivitas anu langkung luhur. Gumantung kana aplikasi khusus, éta tiasa dianggo deui dugi ka 3 kali.
■ Biaya Produksi Turun --- Perekat cet sareng ketahanan korosi gumantung kana kabersihan sareng permukaan permukaan bahan dasar. Ngagunakeun garnet abrasive tiasa pisan ngahemat jumlah cet ku leres-leres ngaleungitkeun spur anu ngarugikeun sareng ngadu.
■ Ningkatkeun Kaséhatan sareng Kasalametan --- Éta ciri anu henteu-toksik tiasa ngirangan pisan silicosis, leaching logam atanapi résiko kontaminasi radioaktif.

Spésifikasi téknis

Barang

Eusi

Pasipatan Fisik

Komposisi kimia%

SiO2

34-40%

Mohs karasa

Mohs 7.5-8.0

Fe2O3 + FeO

25-31%

Gravitasi husus

3.7-4.2g / cm3

Al2O3

15-21%

Kapadetan Massal

1.8-1.9g / cm3

MgO

5-6%

Kandungan Klorida

10-15ppm (max 25ppm)

CaO

5-10%

Warna

Beureum / Pink / coklat

MnO

0-1,0%

Kelarutan Asam

<1%

TiO2

0,25%

Bentuk sisikian

Sub Angular

Ukuran anu biasa dianggo
20 / 40mesh, 30 / 60mesh, 80mesh, 70 / 100mesh jsb.

Aplikasi

Blasting abrasives: Derusting tina struktur waja, awak, sasak
Motong jet cai: Motong logam, batu, kaca
Média grinding: Ngagiling marmer, lensa optik, kaca, kulit sareng bahan sanésna
Sedeng saringan tina kimia, minyak bumi, apoték, pangobatan cai
Palapis abrasives tina grinding roda, lawon emery, amplas
Bahan tahan maké: Dipaké di trotoar jalan tol, landasan pacu bandara, nyegah leueur, cét karét nganggo-nolak


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Low Carbon Steel Shot

      Ditémbak Baja Karbon Rendah

      Fitur produk Tinggi nguatkeun, daya tahan luhur, umur panjang. Rusak, lebu lemah, polusi rendah. Maké low tina alat-alat, umur panjang aksésori. Ngurangan beban sistem dedusting, manjangkeun waktos panggunaan tina dedusting peralatan. Spesifikasi téknis Komposisi Kimia% C 0.10-0.20% Si 0.10-0.35% Bungbulang 0.35-1.50% S ≤0.05% P ...

    • Carbon steel cut wire shot

      Tembakan kawat motong baja karbon

      Kami parantos ningkat pisan matérial sareng téhnik dumasar kana prosés produksi tradisional. Ngagunakeun kawat waja paduan kualitas luhur salaku substrat anu langkung luhur sipat mékanis sareng ngajantenkeun langkung stabil. Ngaronjatkeun karajinan kabel anu ngajantenkeun organisasi internal langkung padet. Ngaronjatkeun prosés pasip tradisional anu leres-leres ngandelkeun pangaruh pikeun ngirangan karusakan nalika blastin ...

    • Bearing steel grit

      Bantalan baja grit

      Dibandingkeun sareng grit baja tradisional anu didamel ku cara ngaremukna tembakan baja, bantalan baja grit ngagaduhan Fitur sapertos kieu: Bahan Baku Bahan Baja grit didamel ku baja bantalan Chromium anu ngagaduhan pangabisa anu alus kusabab kandungan kromium anu luhur. Téknologi Baja grit baja didamel ku cara ngaremukkeun baja bantalan palsu anu langsung tina bébas tina cacad casting. Pakéan lemah kaayaan palsu anu ditempa grit baja sareng ujungna seukeut ...

    • Zinc cut wire

      Kawat motong séng

      Dijieunna tina kawat seng tingkat tinggi, dihasilkeun ku cara motong kawat séng kana pelet, panjangna sami sareng diameter kawatna. Séng Cut Kawat ogé sayogi dina bentuk anu dikondisikeun anu dianggo salaku alternatif anu langkung lami pikeun nembak seng. Ieu idéal pikeun deflashing sareng bérés casting cast, biasana dina pakakas ledakan kabayang. Sayogi kalayan harga anu kompeten, produk kami ngirangan panggunaan sareng luh dina alat ledakan dibandingkeun kalolobaan logam kasar. ...

    • Copper cut wire

      Kawat motong tambaga

      Data Data Pedaran Produk Tembaga Cut Wire Shot Chemical Composition Cu: 58-99%, sésana nyaéta Zn Microhardness 110 ~ 300HV Tensile Intensity 200 ~ 500Mpa Durability 5000 Times Microstructure Deformed αorα + β Density 8.9 g / cm3 Bulk Density 5.1 g / cm3 Sadia ukuran: 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm jsb Kauntungan 1. waktos hirup panjang 2. Kurang Debu 3. Husus ...

    • Aluminum cut wire

      Kawat motong aluminium

      Tembakan kawat motong aluminium ogé dingaranan shot aluminium, manik aluminium, granul aluminium, pelet aluminium. Éta didamel tina kawat aluminium kualitas unggul, penampilanna cerah, mangrupikeun média anu idéal pikeun ngabersihkeun sareng nguatkeun permukaan bagian casting logam anu henteu ramah. Utamana dilarapkeun pikeun pangobatan permukaan Aluminium, produk Séng atanapi potongan damel sareng témbok ipis dina mesin blasting shot. Produk Data Tech Alum ...