• product-bg
  • product-bg

Tembakan kawat motong stainless steel

Pedaran pondok:

Makéna Kawat motong stainless steeldidamel ku motong kawat stainless steel janten pelet. Éta tiasa salajengna dikondisikeun kana sasmita anu béda-béda numutkeun palanggan anu béda-béda panggunaan.


Detil Produk

Tanda Produk

Tembakan kawat motong stainless steelloba dipaké pikeun makéna / blasting hawa tina sababaraha jinis casting logam non-ferrous, produk stainless steel, bagian aluminium, alat-alat hardware, batu alam, sareng sajabana, nyorot warna logam sareng ngahontal permukaan anu lemes, bébas karat, matt finish pangaruh. Kalayan bahan baku kawat stainless steel anu saé, tembakan stainless steel diulas ku partikel seragam sareng teu karasa, anu ngajamin umur jasa anu panjang sareng épék blasting anu hadé. Pelet saatos dikondisikeun nganggo low kana mesin blasting.

Stainless steel cut wire shot1

 Kawat motong stainless steel

Kawat motong stainless steel G1

Kawat motong stainless steel G2

Kawat motong stainless steel G3

Kawat motong stainless steel-Sakumaha dipotong, silinder
G1 Wangun-Saatos pangobatan pikeun motong sisi permukaan, pikeun kéngingkeun pasisian
G2 Wangun-Semi dikondisikeun
G3 Wangun-Ngaleungitkeun sadaya sisina pikeun ngajantenkeun janten jinis bola, ampir buleud

Spésifikasi téknis

 

SUS304

SUS430

SUS410

Komposisi Kimia

C

≤0,08%

≤0,12%

≤0.15%

Si

≤1,00%

≤1,00%

≤1,00%

Bungbulang

≤2,00%

≤1,00%

≤1,00%

S

≤0,030%

≤0,030%

≤0,030%

P

≤0,045%

≤0,040%

≤0,040%

Cr

18-20%

16-18%

11.5-13.5%

Ni

8-11%

/

/

Teu karasa

HRC38-52

HRC25-35

HRC20-30

Bentuk éksternal

Silindris / Bola

Mikrostruktur

Austénitik

Ferrite

Cacat martensit

Kapadetan

≥7.80g / cm3

Kaunggulan

Ngahasilkeun kalayan permukaan anu caang pisan
Permukaan bébas lebu sareng lebu handap nalika ngabeledug
Umur langkung lami tibatan abrasives cor sareng shot shot carbon cut
Henteu aya kontaminasi ferrous
Teu kerung, beulah atanapi kembar
Sayogi "as cut" atanapi "AC"

Ukuran anu sayogi: 0.3mm, 0.4mm, 0.5mm, 0.6mm, 0.8mm, 1.0mm, 1.2mm, 1.4mm, 1.5mm
Paking: 25kgs / kantong, 40bags / palet kai atanapi sakumaha pamundut.

Stainless steel cut wire shot3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Low Carbon Steel Shot

      Ditémbak Baja Karbon Rendah

      Fitur produk Tinggi nguatkeun, daya tahan luhur, umur panjang. Rusak, lebu lemah, polusi rendah. Maké low tina alat-alat, umur panjang aksésori. Ngurangan beban sistem dedusting, manjangkeun waktos panggunaan tina dedusting peralatan. Spesifikasi téknis Komposisi Kimia% C 0.10-0.20% Si 0.10-0.35% Bungbulang 0.35-1.50% S ≤0.05% P ...

    • Garnet

      Garnet

      Fitur ■ Debu Rendah --- Kateguhan intrinsik tinggi sareng proporsi tinggi bahan éta sorangan gancang tingkat padumukan sareng sacara signifikan ngirangan émisi debu sareng debu anu asalna tina bahan damel, ngaminimalkeun usaha ngabersihkeun pasir, ngirangan polusi di daérah padamelan. ■ Kualitas Permukaan Anu Saé --- Éta tiasa jero kana kakosongan sareng bagian anu henteu rata pikeun ngabersihkeun, kukituna ngaleungitkeun karat, uyah anu leyur sareng rereged anu sanésna; permukaan blastin ...

    • Copper cut wire

      Kawat motong tambaga

      Data Data Pedaran Produk Tembaga Cut Wire Shot Chemical Composition Cu: 58-99%, sésana nyaéta Zn Microhardness 110 ~ 300HV Tensile Intensity 200 ~ 500Mpa Durability 5000 Times Microstructure Deformed αorα + β Density 8.9 g / cm3 Bulk Density 5.1 g / cm3 Sadia ukuran: 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm jsb Kauntungan 1. waktos hirup panjang 2. Kurang Debu 3. Husus ...

    • Zinc cut wire

      Kawat motong séng

      Dijieunna tina kawat seng tingkat tinggi, dihasilkeun ku cara motong kawat séng kana pelet, panjangna sami sareng diameter kawatna. Séng Cut Kawat ogé sayogi dina bentuk anu dikondisikeun anu dianggo salaku alternatif anu langkung lami pikeun nembak seng. Ieu idéal pikeun deflashing sareng bérés casting cast, biasana dina pakakas ledakan kabayang. Sayogi kalayan harga anu kompeten, produk kami ngirangan panggunaan sareng luh dina alat ledakan dibandingkeun kalolobaan logam kasar. ...

    • Sponge media abrasives

      Média bolu abrasives

      Média bolu abrasif mangrupikeun kluster média abrasif sareng bolu urétana salaku perekat, anu ngagabungkeun kamampuan kontén bolu urétana sareng kakuatan ngabersihkeun sareng motong média blasting tradisional. Éta rata nalika dampak, ngalaan abrasives kana permukaan kalayan profil anu pasti sareng anu didamel. Nalika ngantunkeun permukaan, bolu ngembang deui ka ukuran biasa nyiptakeun vakum anu nyerep seueurna rereged, sahingga ningkatkeun ...

    • Brown Fused Alumina

      Brown Fused Alumina

      Fitur Alumina oksida abrasif gaduh karasa luhur sareng sudutna seukeut, seueur dianggo pikeun peledakan baseuh sareng garing, nyiptakeun profil anu cocog pikeun persiapan permukaan. Alumina oksida abrasif mangrupikeun ideu anu ngabeledug média anu kasar pikeun persiapan permukaan anu nyungkeun bebas ferrous. Alumina oksida abrasif mangrupikeun épisiénsi anu luhur ngabeledug abrasif kalayan ujungna seukeut sareng kapadetan tinggi. Éta tiasa dianggo deui sareng tiasa dianggo dina sababaraha jinis mesin blasting. ...