• product-bg
  • product-bg

Blasting Mesin & Suku cadang

  • Roller conveyor shot blast machines

    Roller conveyor shot blast mesin

    Unloading tiasa pangaruh langsung kana wadah anu sanés atanapi kana beubeur transportasi.Roller conveyor shot blast mesinanu digunakeun pikeun ngirangan sareng nyusut profil, lambar sareng pikasieuneun. Ngagunakeun konveyor silang, sistem conveyor roller tiasa dikaitkeun sareng léngkah prosés masing-masing, sapertos blasting, pelestarian, ragaji sareng pangeboran.

  • Continuous Overhead Rail Shot Blast Machines

    Kontinyu Overhead Rail Shot Blast Mesin

    Mesin shot-blast rel overheadcocog pikeun rupa-rupa aplikasi. Potongan damel sacara manual digantungkeun atanapi diteundeun. Prosés blasting tiasa dilaksanakeun sacara idéal ku cara ngarobah arah rotasi sareng osilasi gantungan payuneun turbin.

  • Blast wheels

    Roda ngabeledug

    The kabayang ngabeledug utamina diwangun ku kandang kendali, agul, pelindung pelindung, poros utama, ketukan rolling gancang, roda sabuk, sabuk, alat pengetatan, sareng motor sakumaha ogé basa motor jsb.

  • Blasting machine spare parts

    Suku cadang mesin blasting

    Suku cadang mesin blasting kaasup: baling-baling roda, impeller, casing impeller, van impeller, head impeller, plate guard, pelapis pelat teras salajengna.

  • Hanger type shot blast machine

    Mesin gantungan tipe shot shot

    Mesin gantungan tipe shot shot mangrupikeun salah sahiji jinis alat peledakan anu paling fleksibel. Éta dipaké pikeun ngaleungitkeun karat, skala, keusik sareng burrs tina seueur jinis potongan damel.Mesin gantungan tipe shot shot ogé dipaké pikeun ngabéréskeun ngabeledug potongan padamelan sénsitip atanapi pikeun permukaan pagawéan kasar pikeun palapis salajengna.

  • Belt tumble shot blast machine

    Sabuk tumble shot blast mesin

    Desain blast tumble ditampi sacara lega minangka salah sahiji prosés peledakan anu paling épéktip pikeun ngaleungitkeun skala, karat sareng burrs tina bagian produksi masal. Themesin blast tumbleSabuk karét anu henteu aya tungtungna lirén muterkeun potongan-potongan damel sareng sami-sami ngalaankeun éta kana aliran anu abrasif pikeun waktos blasting.

  • Drum type shot blast machine

    Mesin ledakan jinis bedug

    Di Mesin ledakan jinis bedug potongan padamelan alit di blasted salaku barang ageung. Maka aranjeunna tiasa dianggo dina jalur produksi atanapi pikeun konfigurasi mandiri.