• product-bg
  • product-bg

Média bolu abrasives

Pedaran pondok:

Bolu Média kasarsayogi dina langkung ti 20 jinis, ngahontal profil ti 0 dugi ka 100+ mikron. Sadaya proksi garing, lebu lemah, lemah ledakan rendah.


Detil Produk

Tanda Produk

Média bolu abrasifmangrupikeun kluster média anu abrasif sareng spons urétana salaku perekat, anu ngagabungkeun kamampuan kontainer tina bolu uréthane sareng kakuatan ngabersihkeun sareng motong média mésér tradisional. Éta rata nalika dampak, ngalaan abrasives kana permukaan kalayan profil anu pasti sareng anu didamel. Nalika ngantunkeun permukaan, bolu ngembang deui ka ukuran biasa nyiptakeun vakum anu nyerep seueurna rereged, sahingga ningkatkeun lingkungan peledakan keusik. 

Anu paling sering dianggo nyaéta séri TAA-S kalayan aluminium oksida sareng séri TAA-G kalayan grit baja.

Jenis Propil Agén Média Abrasif Aplikasi
TAA-S # 16 ± 100 mikron Aluminium Oksida # 16 Gancang sareng agrésip pikeun palapis industri tangguh.
TAA-S # 30 ± 75 mikron Aluminium Oksida # 30 Ngaleupaskeun lapisan multilayer sareng profil kana 75 micron.
TAA-S # 30 ± 50 mikron Aluminium Oksida # 80 Épéktip pikeun hiji atanapi dua palapis laryers sareng profil to50 micron.
TAA-S # 30 ± 25 mikron Aluminium Oksida # 120 Épéktip dina keyeng sareng karat sedeng, ngahasilkeun 25 profil micron.
TAA-S # 30 <25 mikron Aluminium Oksida # 220 Pikeun panyabutan palapis lampu atanapi ngantepkeun profil permukaan alit.
TAA-G-40 +100 mikron Baja Grit G40 Cabut palapis paling hese. Pikeun persiapan permukaan dina permukaan anu buruk sareng pikeun ngaleungitkeun lapisan elastomeric atanapi anu sanésna sanésna.

Fitur

1. Abrasives média bolu didamel nganggo bolu poliuretan mangrupikeun rusak lemah sareng langkung awét sareng tiasa ogé neken polusi lebu anu biasana akibat tina rusak abrasif.
2. Bahan bolu nyerep kontaminasi permukaan (skala pabrik, gajih, sareng sajabana) sahingga ningkatkeun kabersihan permukaan mata pelajaran.
3. Kaamanan padamel ditingkatkeun sareng résiko sapertos panon sareng cilaka industri diréduksi kusabab rebound low of porous spons.
4. Kiridit kualitas kirang sareng ngerjakeun ulang low
5. perlakuan permukaan kualitas luhur sénsitip tur ditetepkeun aréa
6. Palapis langkung lami, ngirangan ngajaga biaya.
7. Daur ulang
8. Peralatan peledakan keusik na ukuranana leutik sareng portabel sareng cocog pikeun beberesih permukaan daérah sempit sareng bagian khusus.
9. Lingkungan anu ramah, aman sareng éfisién tinggi anu kuat ieu ngahasilkeun situs anu bersih, cukup sareng katingali.

Prinsip operasi

Sponge media abrasives0101

1. média komponén bolu komponis kasar anu propoed ka permukaan ngagunakeun sistem doven hawa
2. Blasting média bolu abrasive
* Ngalenyepan énergi tabrakan, rata sareng neken pelepasan kontaminasi permukaan anu leupas
* Paparan abrasive, cabut permukaan kontanη inants
3. Nalika ngantunkeun permukaan, éta Média bolu abrasives ngembang deui kana ukuran normal nyiptakeun vakum anu nyerep seueurna lebu sareng rereged

Aplikasi

Seueur dianggo dina Kelautan, Téknik Luar Negeri, Militer, Proyék Petrochemical, Aerospace & Aviation, Power Nuklir, Pamulihan Sejarah, Pembersih Tembok, Pangropéa Gedong jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Glass beads

      Manik kaca

      Kauntungannana ■ beresih sareng mulus, henteu karasa ku presisi mékanis tina potongan damel. ■ intensitas mékanis tinggi, karasa, fleksibilitas ■ éta tiasa dianggo deui sababaraha kali, pangaruh anu sami sareng henteu gampang pegat. ■ ukuran seragam, saatos ngabeledug keusik di sakitar alat kanggo ngajaga pangaruh kacaangan anu seragam, henteu gampang ninggali tanda cai. ■ purity tinggi na kualitas alus minuhan standar internasional. ■ milik kimia stabil, henteu ngotorkeun anu patepung ...

    • Steel Grit

      Baja Grit

      Kasadaran Anu sayogi: GP: HRC46-50 Produk anu énggal didamel kalayan sudut, grit laun dibulatkeun dina panggunaan sareng khususna cocog pikeun pangobatan kulit oksida. GL: HRC56-60 Langkung heuras tibatan baja GP, ogé kaleungitan sisitna seukeut nalika nembak shot sareng cocog pikeun aplikasi persiapan permukaan. GH: HRC63-65 Teu karasa, ujungna seukeut tetep dina waktos operasi, utamina dianggo pikeun dikompréskeun témbakan hawa blasting equipm ...

    • Copper cut wire

      Kawat motong tambaga

      Data Data Pedaran Produk Tembaga Cut Wire Shot Chemical Composition Cu: 58-99%, sésana nyaéta Zn Microhardness 110 ~ 300HV Tensile Intensity 200 ~ 500Mpa Durability 5000 Times Microstructure Deformed αorα + β Density 8.9 g / cm3 Bulk Density 5.1 g / cm3 Sadia ukuran: 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm jsb Kauntungan 1. waktos hirup panjang 2. Kurang Debu 3. Husus ...

    • Stainless steel grit

      Grit stainless steel

      Fitur * Tiasa dianggo pikeun ngagentos rupa-rupa pasir mineral & abrasives non-logam, sapertos corundum, silikon karbida, quartz arenas, manik kaca, sareng sajabana * Tiasa ngagentos bagian tina prosés acar. * Émisi lebu lemah sareng lingkungan operasi anu saé, ngirangan pangobatan limbah acar. * Biaya komprehensif anu murah, umur jasa 30-100 kali ...

    • Stainless steel cut wire shot

      Tembakan kawat motong stainless steel

      Tembakan kawat cut stainless steel seueur dianggo pikeun makéna / blasting hawa tina sababaraha jinis casting logam non-ferrous, produk stainless steel, bagian aluminium, alat-alat hardware, batu alami, sareng sajabana, nyorot warna logam sareng ngahontal halus, bébas karat , Matt ngalereskeun pangaruh perlakuan permukaan. Kalayan bahan baku kawat stainless steel kualitas saé, shot stainless steel diulas ku partikel seragam sareng karasa, anu ngajamin umur jasa anu panjang sareng saé ...

    • Steel Shot

      Makéna Baja

      Komposisi Kimia C 0.85-1.20% Si 0.40-1.20% Bungbulang 0.60-1.20% S ≤0.05% P ≤0.05% Héséna HRC 40-50 Mikrostruktur Homogenitas Tempered Martensite atanapi Kapadetan Troostite ≥ 7.2g / cm3 Bentuk éksternal partikel kerung bunder <10% Ukuran layar Distribusi No Inci Ukuran layar S70 S110 S170 S230 S280 S330 S390 S460 S550 S660 S780 S930 6 0.132 3.35 ...