• product-bg
  • product-bg

Grit stainless steel

Pedaran pondok:

Grit stainless steel nyaéta partikel sudut stainless steel. Seuseueurna dianggo pikeun beberesih permukaan, cét ngaleupaskeun sareng ngaleungitkeun logam non-ferrous sareng produk stainless steel, ngabentuk kasarna permukaan anu seragam, sahingga cocog pikeun pretreatment permukaan sateuacan dilapis.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

* Tiasa dianggo pikeun ngagentoskeun rupa-rupa pasir mineral & abrasives non-logam, sapertos corundum, silikon karbida, kuarsa arenas, manik kaca, jst.
* Émisi lebu rendah, ningkatkeun lingkungan operasi, ramah lingkungan.
* Tiasa ngagentos bagian tina prosés acar.
* Émisi lebu lemah sareng lingkungan operasi anu saé, ngirangan pangobatan limbah acar.
* Biaya komprehensif anu murah, umur jasa nyaéta 30-100 kali tibatan non-logam sapertos corundum.
* Tiasa Dipaké pikeun Mesin Anu Béda: kamar ledakan sareng kabinét ledakan ogé dina mesin blast roda sentrifugal.
* Sistem blasting: Boh sistem Pressure blast, Airless blast-cleaning tool tiasa dianggo.

Spésifikasi téknis

Teu karasa:> HRC57
Kapadetan: > 7.0g / cm3

Layar

Di

mm

SG18

SG25

SG40

SG50

SG80

14 #

0,0555

1.40

Sadayana lulus

 

 

 

 

16 #

0,0469

1.18

 

Sadayana lulus

 

 

 

18 #

0,0394

1.00

≥75%

 

Sadayana lulus

 

 

20 #

0,0331

0,85

 

 

 

 

 

25 #

0,0280

0,71

≥85%

≥70%

 

Sadayana lulus

 

30 #

0,0232

0,60

 

 

 

 

 

35 #

0,0197

0,500

 

 

 

 

 

40 #

0,0165

0,425

 

≥80%

≥70%

 

Sadayana lulus

45 #

0,0138

0,355

 

 

 

 

 

50 #

0,0117

0,300

 

 

≥80%

≥65%

 

80 #

0,0070

0,180

 

 

 

≥75%

≥60%

120 #

0,0049

0,125

 

 

 

 

≥70%

Aplikasi

* Parantosan permukaan komponén non-ferrous
* Persiapan permukaan sateuacan cet atanapi palapis
* Ngaleupaskeun keramik tina casting investasi
* Turun bagian ngubaran panas sanés ferrous
* Diberesihkeun tina sendi dilas
* Ngirut komponén palastik sateuacan ngabeungkeut
* Jangkar propil pikeun cet sareng bubuk bubuk adhesi

Application001

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Sponge media abrasives

      Média bolu abrasives

      Média bolu abrasif mangrupikeun kluster média abrasif sareng bolu urétana salaku perekat, anu ngagabungkeun kamampuan kontén bolu urétana sareng kakuatan ngabersihkeun sareng motong média blasting tradisional. Éta rata nalika dampak, ngalaan abrasives kana permukaan kalayan profil anu pasti sareng anu didamel. Nalika ngantunkeun permukaan, bolu ngembang deui ka ukuran biasa nyiptakeun vakum anu nyerep seueurna rereged, sahingga ningkatkeun ...

    • Zinc cut wire

      Kawat motong séng

      Dijieunna tina kawat seng tingkat tinggi, dihasilkeun ku cara motong kawat séng kana pelet, panjangna sami sareng diameter kawatna. Séng Cut Kawat ogé sayogi dina bentuk anu dikondisikeun anu dianggo salaku alternatif anu langkung lami pikeun nembak seng. Ieu idéal pikeun deflashing sareng bérés casting cast, biasana dina pakakas ledakan kabayang. Sayogi kalayan harga anu kompeten, produk kami ngirangan panggunaan sareng luh dina alat ledakan dibandingkeun kalolobaan logam kasar. ...

    • Stainless steel cut wire shot

      Tembakan kawat motong stainless steel

      Tembakan kawat cut stainless steel seueur dianggo pikeun makéna / blasting hawa tina sababaraha jinis casting logam non-ferrous, produk stainless steel, bagian aluminium, alat-alat hardware, batu alami, sareng sajabana, nyorot warna logam sareng ngahontal halus, bébas karat , Matt ngalereskeun pangaruh perlakuan permukaan. Kalayan bahan baku kawat stainless steel kualitas saé, shot stainless steel diulas ku partikel seragam sareng karasa, anu ngajamin umur jasa anu panjang sareng saé ...

    • Garnet

      Garnet

      Fitur ■ Debu Rendah --- Kateguhan intrinsik tinggi sareng proporsi tinggi bahan éta sorangan gancang tingkat padumukan sareng sacara signifikan ngirangan émisi debu sareng debu anu asalna tina bahan damel, ngaminimalkeun usaha ngabersihkeun pasir, ngirangan polusi di daérah padamelan. ■ Kualitas Permukaan Anu Saé --- Éta tiasa jero kana kakosongan sareng bagian anu henteu rata pikeun ngabersihkeun, kukituna ngaleungitkeun karat, uyah anu leyur sareng rereged anu sanésna; permukaan blastin ...

    • Brown Fused Alumina

      Brown Fused Alumina

      Fitur Alumina oksida abrasif gaduh karasa luhur sareng sudutna seukeut, seueur dianggo pikeun peledakan baseuh sareng garing, nyiptakeun profil anu cocog pikeun persiapan permukaan. Alumina oksida abrasif mangrupikeun ideu anu ngabeledug média anu kasar pikeun persiapan permukaan anu nyungkeun bebas ferrous. Alumina oksida abrasif mangrupikeun épisiénsi anu luhur ngabeledug abrasif kalayan ujungna seukeut sareng kapadetan tinggi. Éta tiasa dianggo deui sareng tiasa dianggo dina sababaraha jinis mesin blasting. ...

    • Glass beads

      Manik kaca

      Kauntungannana ■ beresih sareng mulus, henteu karasa ku presisi mékanis tina potongan damel. ■ intensitas mékanis tinggi, karasa, fleksibilitas ■ éta tiasa dianggo deui sababaraha kali, pangaruh anu sami sareng henteu gampang pegat. ■ ukuran seragam, saatos ngabeledug keusik di sakitar alat kanggo ngajaga pangaruh kacaangan anu seragam, henteu gampang ninggali tanda cai. ■ purity tinggi na kualitas alus minuhan standar internasional. ■ milik kimia stabil, henteu ngotorkeun anu patepung ...