• product-bg
  • product-bg

Baja Grit

Pedaran pondok:

Grit bajaditumbuk tina tembakan baja karbon tinggi, sayogi pikeun tilu jinis teu karasa. kalayan bentuk sudut, éta ngaleupaskeun rereged permukaan sareng lapisan gancang sareng épéktip.


Detil Produk

Tanda Produk

Steel Grit001

Kasadaran anu sayogi:
GP: HRC46-50
Produk anu énggal didamel kalayan sudut, grit laun dibulatkeun dina panggunaan sareng khususna cocog pikeun pangobatan kulit oksida.
GL: HRC56-60
Langkung heuras tibatan grit baja GP, ogé kaleungitan sisitna seukeut nalika shot shot sareng khusus cocog sareng aplikasi persiapan permukaan. 
GH: HRC63-65
Teu karasa, ujungna seukeut tetep aya dina operasi, biasana dianggo pikeun pakét ledakan hawa anu dikomprés.

Kakuatan Produksi:
TAA ngadopsi téknologi Arc furnace Smelting sareng Double Quenching, anu ngajamin komposisi kimia abrasives logam na sareng kakuatan tinggi, katahanan anu luhur, umur jasa anu panjang.

Data Tech: Baja Grit

Komposisi Kimia%

C

0.85-1.2

Si

0.40-1.2

Bungbulang

0.60-1.2

S

≤0.050

P

≤0.050

Teu karasa

GP

HRC 46-50

GL

HRC 53-60

GH

HRC 63-65

Kapadetan

≥7,4 g / cm3

struktur mikro

Homogenitas tempered martensite atanapi Troostite

Penampilan

Angular

Sebaran ukuran

Layar No.

Di

Ukuran layar

SAE J444

G10

G12

G14

G16

G18

G25

G40

G50

G80

G120

6

0,132

3.35

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7

0.111

2,80

Sadayana Lulus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8

0,0937

2.36

 

Sadayana Lulus

 

 

 

 

 

 

 

 

10

0,0787

2.00

≥80%

 

Sadayana Lulus

 

 

 

 

 

 

 

12

0,0661

1,70

≥90%

≥80%

 

Sadayana Lulus

 

 

 

 

 

 

14

0,0555

1.40

 

≥90%

≥80%

 

Sadayana Lulus

 

 

 

 

 

16

0,0469

1.18

 

 

≥90%

≥75%

 

Sadayana Lulus

 

 

 

 

18

0,0394

1.00

 

 

 

≥85%

≥75%

 

Sadayana

 

 

 

20

0,0331

0,850

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25

0,0280

0,710

 

 

 

 

≥85%

≥70%

 

Sadayana

Ngaliwat

 

 

30

0,0232

0,600

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

35

0,0197

0,500

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

40

0,0165

0,425

 

 

 

 

 

≥80%

≥70%

 

Sadayana Lulus

 

45

0,0138

0,355

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

50

0,0117

0,300

 

 

 

 

 

 

≥80%

≥65%

 

Sadayana Lulus

80

0,007

0,180

 

 

 

 

 

 

 

≥75%

≥65%

 

120

0,0049

0,125

 

 

 

 

 

 

 

 

≥75%

≥60%

200

0,0029

0,075

 

 

 

 

 

 

 

 

 

≥75%

Aplikasi

Ngabersihan blast: Dipaké pikeun ngabersihan blast casting, die-casting, forging; panyabutan keusik tina casting, pelat waja, baja tipe H, struktur baja.
Ngaleungitkeun karat: ngaleungitkeun karat tina casting, ngajalin, pelat waja, baja tipe H, struktur baja.
Blasting keusik: Keusik blasting tina profil baja, dewan kapal, dewan baja, bahan waja, struktur baja.
Pra-perlakuan: Pra-perlakuan permukaan, papan baja, profil baja, struktur baja, sateuacan ngalukis atanapi ngalapis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Brown Fused Alumina

      Brown Fused Alumina

      Fitur Alumina oksida abrasif gaduh karasa luhur sareng sudutna seukeut, seueur dianggo pikeun peledakan baseuh sareng garing, nyiptakeun profil anu cocog pikeun persiapan permukaan. Alumina oksida abrasif mangrupikeun ideu anu ngabeledug média anu kasar pikeun persiapan permukaan anu nyungkeun bebas ferrous. Alumina oksida abrasif mangrupikeun épisiénsi anu luhur ngabeledug abrasif kalayan ujungna seukeut sareng kapadetan tinggi. Éta tiasa dianggo deui sareng tiasa dianggo dina sababaraha jinis mesin blasting. ...

    • Stainless steel grit

      Grit stainless steel

      Fitur * Tiasa dianggo pikeun ngagentos rupa-rupa pasir mineral & abrasives non-logam, sapertos corundum, silikon karbida, quartz arenas, manik kaca, sareng sajabana * Tiasa ngagentos bagian tina prosés acar. * Émisi lebu lemah sareng lingkungan operasi anu saé, ngirangan pangobatan limbah acar. * Biaya komprehensif anu murah, umur jasa 30-100 kali ...

    • Copper cut wire

      Kawat motong tambaga

      Data Data Pedaran Produk Tembaga Cut Wire Shot Chemical Composition Cu: 58-99%, sésana nyaéta Zn Microhardness 110 ~ 300HV Tensile Intensity 200 ~ 500Mpa Durability 5000 Times Microstructure Deformed αorα + β Density 8.9 g / cm3 Bulk Density 5.1 g / cm3 Sadia ukuran: 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm jsb Kauntungan 1. waktos hirup panjang 2. Kurang Debu 3. Husus ...

    • Garnet

      Garnet

      Fitur ■ Debu Rendah --- Kateguhan intrinsik tinggi sareng proporsi tinggi bahan éta sorangan gancang tingkat padumukan sareng sacara signifikan ngirangan émisi debu sareng debu anu asalna tina bahan damel, ngaminimalkeun usaha ngabersihkeun pasir, ngirangan polusi di daérah padamelan. ■ Kualitas Permukaan Anu Saé --- Éta tiasa jero kana kakosongan sareng bagian anu henteu rata pikeun ngabersihkeun, kukituna ngaleungitkeun karat, uyah anu leyur sareng rereged anu sanésna; permukaan blastin ...

    • Aluminum cut wire

      Kawat motong aluminium

      Tembakan kawat motong aluminium ogé dingaranan shot aluminium, manik aluminium, granul aluminium, pelet aluminium. Éta didamel tina kawat aluminium kualitas unggul, penampilanna cerah, mangrupikeun média anu idéal pikeun ngabersihkeun sareng nguatkeun permukaan bagian casting logam anu henteu ramah. Utamana dilarapkeun pikeun pangobatan permukaan Aluminium, produk Séng atanapi potongan damel sareng témbok ipis dina mesin blasting shot. Produk Data Tech Alum ...

    • Glass beads

      Manik kaca

      Kauntungannana ■ beresih sareng mulus, henteu karasa ku presisi mékanis tina potongan damel. ■ intensitas mékanis tinggi, karasa, fleksibilitas ■ éta tiasa dianggo deui sababaraha kali, pangaruh anu sami sareng henteu gampang pegat. ■ ukuran seragam, saatos ngabeledug keusik di sakitar alat kanggo ngajaga pangaruh kacaangan anu seragam, henteu gampang ninggali tanda cai. ■ purity tinggi na kualitas alus minuhan standar internasional. ■ milik kimia stabil, henteu ngotorkeun anu patepung ...