• product-bg
  • product-bg

Kawat motong tambaga

Pedaran pondok:

Tembaga neukteuk kawat ditémbakdihasilkeun ku motong tina kawat tambaga kana pelet, panjangna sami sareng diaméter kawat.mainly used for blasting treatment permukaan. Ogé disebut salakutembakan tembaga, tembakan tembakan tembakan makéna, tembaga ditémbak salaku motong, manik tambaga, granules tambaga jeung sajabana Tiasa dianggo duanana salaku cut atanapi bentuk shot shot.


Detil Produk

Tanda Produk

Data Tech

Panjelasan Produk

Tembaga Cut Kawat makéna

Komposisi Kimia

Cu: 58-99%, sésana nyaéta Zn

Microhardness

110 ~ 300HV

Inténsitas Raheut

200 ~ 500Mpa

Awét

5000 Kali

Mikrostruktur

Cacad αorα + β

Kapadetan

8,9 g / cm3

Kapadetan Massal

5,1 g / cm3

Ukuran anu sayogi: 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm jsb.

Kauntungannana

1. Panjang umur
2. Kurang Debu
3. Gravitasi khusus langkung luhur tibatan manik-manik peledakan sanés
4. Teu karasa langkung handap dibanding baja sareng manik kaca
5. Wangun: Silindris / buleud

Aplikasi

1. pikeun beberesih permukaan luar baja anyar sareng lami, turun, nguatkeun.
2. salaku agrégat lantai tahan tahan, ubin lantai anu sesah tiasa didamel pikeun alun-alun, garasi sareng lantai sanés anu sanés.
3. pikeun keusik pangimbang, sapertos pepelakan semén.
4. liwat saatos ngolah rupa, cocog pikeun sagala jinis semprot denim sareng nyemprotkeun panggunaan anu langkung canggih.
5. bahan abrasive (keusik, kertas kasar abrasive, amplas, kaén emery).

Hal ieu loba dipaké dina perlakuan permukaan sapertos turun, burr nyoplokkeun, ngaleungitkeun cacat permukaan, relief setrés internal, etsa, matte, leveling, nguatkeun sareng pencegahan karat sateuacan dilarapkeun dina casting logam paeh, casting presisi, perangkat keras & alat, manufaktur mesin , suku cadang mobil, instrumen & méter, pompa sareng klep industri.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Sponge media abrasives

      Média bolu abrasives

      Média bolu abrasif mangrupikeun kluster média abrasif sareng bolu urétana salaku perekat, anu ngagabungkeun kamampuan kontén bolu urétana sareng kakuatan ngabersihkeun sareng motong média blasting tradisional. Éta rata nalika dampak, ngalaan abrasives kana permukaan kalayan profil anu pasti sareng anu didamel. Nalika ngantunkeun permukaan, bolu ngembang deui ka ukuran biasa nyiptakeun vakum anu nyerep seueurna rereged, sahingga ningkatkeun ...

    • Stainless steel cut wire shot

      Tembakan kawat motong stainless steel

      Tembakan kawat cut stainless steel seueur dianggo pikeun makéna / blasting hawa tina sababaraha jinis casting logam non-ferrous, produk stainless steel, bagian aluminium, alat-alat hardware, batu alami, sareng sajabana, nyorot warna logam sareng ngahontal halus, bébas karat , Matt ngalereskeun pangaruh perlakuan permukaan. Kalayan bahan baku kawat stainless steel kualitas saé, shot stainless steel diulas ku partikel seragam sareng karasa, anu ngajamin umur jasa anu panjang sareng saé ...

    • Steel Shot

      Makéna Baja

      Komposisi Kimia C 0.85-1.20% Si 0.40-1.20% Bungbulang 0.60-1.20% S ≤0.05% P ≤0.05% Héséna HRC 40-50 Mikrostruktur Homogenitas Tempered Martensite atanapi Kapadetan Troostite ≥ 7.2g / cm3 Bentuk éksternal partikel kerung bunder <10% Ukuran layar Distribusi No Inci Ukuran layar S70 S110 S170 S230 S280 S330 S390 S460 S550 S660 S780 S930 6 0.132 3.35 ...

    • Stainless steel grit

      Grit stainless steel

      Fitur * Tiasa dianggo pikeun ngagentos rupa-rupa pasir mineral & abrasives non-logam, sapertos corundum, silikon karbida, quartz arenas, manik kaca, sareng sajabana * Tiasa ngagentos bagian tina prosés acar. * Émisi lebu lemah sareng lingkungan operasi anu saé, ngirangan pangobatan limbah acar. * Biaya komprehensif anu murah, umur jasa 30-100 kali ...

    • Aluminum cut wire

      Kawat motong aluminium

      Tembakan kawat motong aluminium ogé dingaranan shot aluminium, manik aluminium, granul aluminium, pelet aluminium. Éta didamel tina kawat aluminium kualitas unggul, penampilanna cerah, mangrupikeun média anu idéal pikeun ngabersihkeun sareng nguatkeun permukaan bagian casting logam anu henteu ramah. Utamana dilarapkeun pikeun pangobatan permukaan Aluminium, produk Séng atanapi potongan damel sareng témbok ipis dina mesin blasting shot. Produk Data Tech Alum ...

    • Zinc cut wire

      Kawat motong séng

      Dijieunna tina kawat seng tingkat tinggi, dihasilkeun ku cara motong kawat séng kana pelet, panjangna sami sareng diameter kawatna. Séng Cut Kawat ogé sayogi dina bentuk anu dikondisikeun anu dianggo salaku alternatif anu langkung lami pikeun nembak seng. Ieu idéal pikeun deflashing sareng bérés casting cast, biasana dina pakakas ledakan kabayang. Sayogi kalayan harga anu kompeten, produk kami ngirangan panggunaan sareng luh dina alat ledakan dibandingkeun kalolobaan logam kasar. ...