• product-bg
  • product-bg

Tembakan kawat motong baja karbon

Pedaran pondok:

Kami nyayogikeun kawat baja tina kawat waja anu anyar sareng kawat ban anu lami duanana.
Fitur aplikasi
Ngajaga kahirupan kacapean langkung luhur dina kakuatan anu kuat, nurunkeun biaya konsumsi.
Babak sisikian anu saé, ukuranana seragam, henteu rusak nalika nganggo, kualitas péso shot shot langkung luhur.
Paling hemat biaya nalika dianggo pikeun pemotretan bagian médik kalayan kisaran karasa tina HRC40-50.


Detil Produk

Tanda Produk

Carbon steel cut wire shot

Kami parantos ningkat pisan matérial sareng téhnik dumasar kana prosés produksi tradisional.
Ngagunakeun kawat waja paduan kualitas luhur salaku substrat anu langkung luhur sipat mékanis sareng ngajantenkeun langkung stabil.
Ngaronjatkeun karajinan kabel anu ngajantenkeun organisasi internal langkung padet.
Ngaronjatkeun prosés pasip tradisional anu lengkep ngandelkeun pangaruhna pikeun ngirangan karusakan nalika ngabeledug, ningkatkeun umur palayanan.

 Barang

Indéks téknis

Komposisi Kimia%

C

0.45-0.85%

Si

0.15-0.55%

Bungbulang

0,30-1,30%

S

≤0,05%

P

≤0,04%

Unsur campuran

jumlah saluyu

Teu karasa

HRC38-50 / 50-55 / 55-60 / 58-63 / 60-65

Mikrostruktur

Mutiara deformasi

Kapadetan

≥ 7.6g / cm3

Beurat satuan

4.4kg / L

Ukuran utama urang tiasa nyayogikeun: 0.3mm, 0.4mm, 0.5mm, 0.6mm, 0.7mm, 0.8mm, 1.0mm.

Aplikasi

Carbon steel cut wire shot01

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Copper cut wire

      Kawat motong tambaga

      Data Data Pedaran Produk Tembaga Cut Wire Shot Chemical Composition Cu: 58-99%, sésana nyaéta Zn Microhardness 110 ~ 300HV Tensile Intensity 200 ~ 500Mpa Durability 5000 Times Microstructure Deformed αorα + β Density 8.9 g / cm3 Bulk Density 5.1 g / cm3 Sadia ukuran: 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm jsb Kauntungan 1. waktos hirup panjang 2. Kurang Debu 3. Husus ...

    • Steel Grit

      Baja Grit

      Kasadaran Anu sayogi: GP: HRC46-50 Produk anu énggal didamel kalayan sudut, grit laun dibulatkeun dina panggunaan sareng khususna cocog pikeun pangobatan kulit oksida. GL: HRC56-60 Langkung heuras tibatan baja GP, ogé kaleungitan sisitna seukeut nalika nembak shot sareng cocog pikeun aplikasi persiapan permukaan. GH: HRC63-65 Teu karasa, ujungna seukeut tetep dina waktos operasi, utamina dianggo pikeun dikompréskeun témbakan hawa blasting equipm ...

    • Sponge media abrasives

      Média bolu abrasives

      Média bolu abrasif mangrupikeun kluster média abrasif sareng bolu urétana salaku perekat, anu ngagabungkeun kamampuan kontén bolu urétana sareng kakuatan ngabersihkeun sareng motong média blasting tradisional. Éta rata nalika dampak, ngalaan abrasives kana permukaan kalayan profil anu pasti sareng anu didamel. Nalika ngantunkeun permukaan, bolu ngembang deui ka ukuran biasa nyiptakeun vakum anu nyerep seueurna rereged, sahingga ningkatkeun ...

    • Low Carbon Steel Shot

      Ditémbak Baja Karbon Rendah

      Fitur produk Tinggi nguatkeun, daya tahan luhur, umur panjang. Rusak, lebu lemah, polusi rendah. Maké low tina alat-alat, umur panjang aksésori. Ngurangan beban sistem dedusting, manjangkeun waktos panggunaan tina dedusting peralatan. Spesifikasi téknis Komposisi Kimia% C 0.10-0.20% Si 0.10-0.35% Bungbulang 0.35-1.50% S ≤0.05% P ...

    • Garnet

      Garnet

      Fitur ■ Debu Rendah --- Kateguhan intrinsik tinggi sareng proporsi tinggi bahan éta sorangan gancang tingkat padumukan sareng sacara signifikan ngirangan émisi debu sareng debu anu asalna tina bahan damel, ngaminimalkeun usaha ngabersihkeun pasir, ngirangan polusi di daérah padamelan. ■ Kualitas Permukaan Anu Saé --- Éta tiasa jero kana kakosongan sareng bagian anu henteu rata pikeun ngabersihkeun, kukituna ngaleungitkeun karat, uyah anu leyur sareng rereged anu sanésna; permukaan blastin ...

    • Stainless steel cut wire shot

      Tembakan kawat motong stainless steel

      Tembakan kawat cut stainless steel seueur dianggo pikeun makéna / blasting hawa tina sababaraha jinis casting logam non-ferrous, produk stainless steel, bagian aluminium, alat-alat hardware, batu alami, sareng sajabana, nyorot warna logam sareng ngahontal halus, bébas karat , Matt ngalereskeun pangaruh perlakuan permukaan. Kalayan bahan baku kawat stainless steel kualitas saé, shot stainless steel diulas ku partikel seragam sareng karasa, anu ngajamin umur jasa anu panjang sareng saé ...