• product-bg
  • product-bg

Kawat motong séng / Tambaga / Aluminium

  • Aluminum cut wire

    Kawat motong aluminium

    Tembakan kawat motong aluminium ogé dingaranan salaku makéna aluminium, manik aluminium, granul aluminium, pelet aluminium.

  • Zinc cut wire

    Kawat motong séng

    Tembakan kawat séng motong ogé ngarana ditémbak séng, palét séng, manik seng, ledakan kawat séng. Éta lemes ti baja, stainless steel, tuang atanapi motong produk kawat.

  • Copper cut wire

    Kawat motong tambaga

    Tembaga neukteuk kawat ditémbakdihasilkeun ku motong tina kawat tambaga kana pelet, panjangna sami sareng diaméter kawat.mainly used for blasting treatment permukaan. Ogé disebut salakutembakan tembaga, tembakan tembakan tembakan makéna, tembaga ditémbak salaku motong, manik tambaga, granules tambaga jeung sajabana Tiasa dianggo duanana salaku cut atanapi bentuk shot shot.