• product-bg
  • product-bg

Tembakan baja karbon handap

  • Low Carbon Steel Shot

    Ditémbak Baja Karbon Rendah

    TAA makéna baja bainite karbon handap ogé disebut Makéna baja LCB.
    Salaku produsén ngarah dina logam tina abrasive logam, TAA Metal persists dina ningkatkeun kualitas produk sareng ngembangkeun produ anyar salami sababaraha taun ka pengker. TAA LCB rnixed abrasive mangrupikeun produk kinerja tinggi saatos panilitian sareng pamekaran saabad-lami, anu mangrupikeun gabungan sampurna téknologi alit TAA sareng téknologi propriétari, sapertos anu ditembak anu dipikahoyong média blasting, TAA LCB dicampur kasardilarapkeun ka atl sawah anu aya hubunganana sareng ledakan ledakan sareng blasting keusik. Kinerja ekslusif Jt tiasa ngabantosan pangguna ngaémat 50% tina biaya blasting shot.