• about-bg1
  • about-bg2
  • about-bg

QC

Pusat tés ngagaduhan peralatan uji kualitas anu sampurna, sapertos analisa karbon-walirang, Spéktrograpi Langsung-Dibaca Jérman QUANTRON, téstis mikro-kategasan metallographic, Tés layar, Tés hirup ERVIN sareng alat-alat kontrol kualitas sanésna. tiasa mariksa komposisi, kateguhan, distribusi ukuran sareng umur jasa jsb, mastikeun produk minuhan standar internasional atanapi sarat konsumén

qc-001

Spéktrograpi Langsung-Maca Jérman Jérman pikeun nganalisis langsung sareng ngabantosan pikeun ngarobih komposisi cair waja.

qc-002

Karasana anu paling merenah ngabantosan nyiptakeun énergi kinétik idéal anu ngagaduhan pangaruh hébat kana épisiénsi kerja sareng konsumsi kasar.

qc-004

Panguji layar

qc-003

Mikroskop Metalurgi

qc-005

Tés hirup ERVIN

qc-006

Tés kasar

qc-004

Mesin tés anu sanés