Nyayogikeun kualitas luhur abrasives

PRODUK MIMPIN

  • Low Carbon Steel Shot

    Ditémbak Baja Karbon Rendah

    Fitur produk Tinggi nguatkeun, daya tahan luhur, umur panjang. Rusak, lebu lemah, polusi rendah. Maké low tina alat-alat, umur panjang aksésori. Ngurangan beban sistem dedusting, manjangkeun waktos panggunaan tina dedusting peralatan. Spesifikasi téknis Komposisi Kimia% C 0.10-0.20% Si 0.10-0.35% Mn 0.35-1.50% S ≤0.05% P ≤0.05% Unsur alloy sanésna Nambihan Cr Mo Ni B Al Cu jst. Hardness HRC42-48 / 48-54 Mikrostruktur Duplex struktur co ...

  • Stainless steel grit

    Grit stainless steel

    Fitur * Tiasa dianggo pikeun ngagentos rupa-rupa pasir mineral & abrasives non-logam, sapertos corundum, silikon karbida, quartz arenas, manik kaca, sareng sajabana * Tiasa ngagentos bagian tina prosés acar. * Émisi lebu lemah sareng lingkungan operasi anu saé, ngirangan pangobatan limbah acar. * Biaya komprehensif anu murah, umur jasa nyaéta 30-100 kali tibatan non-logam sapertos corundum. * Tiasa B ...

  • Stainless steel cut wire shot

    Tembakan kawat motong stainless steel

    Tembakan kawat cut stainless steel seueur dianggo pikeun makéna / blasting hawa tina sababaraha jinis casting logam non-ferrous, produk stainless steel, bagian aluminium, alat-alat hardware, batu alami, sareng sajabana, nyorot warna logam sareng ngahontal halus, bébas karat , Matt fi pangabutuh permukaan perlakuan eff ect. Kalayan bahan baku kawat stainless steel anu saé, tembakan stainless steel diulas ku partikel seragam sareng teu karasa, anu ngajamin umur jasa anu panjang sareng épék blasting anu hadé. Anu pe ...

  • Carbon steel cut wire shot

    Tembakan kawat motong baja karbon

    Kami parantos ningkat pisan matérial sareng téhnik dumasar kana prosés produksi tradisional. Ngagunakeun kawat waja paduan kualitas luhur salaku substrat anu langkung luhur sipat mékanis sareng ngajantenkeun langkung stabil. Ngaronjatkeun karajinan kabel anu ngajantenkeun organisasi internal langkung padet. Ngaronjatkeun prosés pasip tradisional anu lengkep ngandelkeun pangaruhna pikeun ngirangan karusakan nalika ngabeledug, ningkatkeun umur palayanan. Barang Indéks Téknis Chemi ...

  • Drum type shot blast machine

    Mesin ledakan jinis bedug

    Kaunggulan mesin shot blast drum shot Téhnologi Blasting Terpercaya: Drum shot blast mesin didamel dina sababaraha jinis, jinis sareng ukuran anu béda. Éta kompak sareng ngan ukur gaduh tapak suku anu leutik pisan. Hasil kontinyu tiasa diwujudkeun ku cara ngahubungkeun sababaraha mesin. Tata ruang ramah-pangropéa: Pangropéa rutin penting pikeun ngajaga nilai jangka panjang pakakas. Panto jasa sareng inspeksi ageung masihan aksés gampang pikeun sadaya komponén penting. Salaku hasilna...

  • Grinding wheels FW-09 series

    Roda grinding séri FW-09

    Alat paduan super-keras kami dihasilkeun ku cara ngahijikeun. Dina kaayaan anu tangtu, lapisan inten pageuh dilas kana substrat logam saatos prosés lebur solder logam. Jinis produk ieu ngagaduhan ciri efisiensi grinding tinggi, umur panjang, kasalametan, perlindungan lingkungan sareng bebas polusi. Utamana ngagantikeun résin corundum beungkeut ayeuna sareng motong alat, sadaya alat intan electroplated kasar sareng sedeng kasar, sareng sababaraha diam sinter anu diteken panas ...

  • Sponge media abrasives

    Média bolu abrasives

    Sponge Media abrasive sayogi di langkung ti 20 jinis, ngahontal profil ti 0 dugi ka 100+ micron. Sadaya proksi garing, lebu lemah, lemah ledakan rendah. Anu paling sering dianggo nyaéta séri TAA-S kalayan aluminium oksida sareng séri TAA-G kalayan grit baja. Ketik Propil Abrasif Media Agén Aplikasi TAA-S # 16 ± 100 micron Aluminium Oksida # 16 Gancang sareng agrésip pikeun palapis industri tangguh. TAA-S # 30 ± 75 micron Aluminium Oksida # 30 Ngaleupaskeun lapisan multilayer sareng profil kana 75 micron. TAA-S # 30 ± 50 mikro ...

  • Bearing steel grit

    Bantalan baja grit

    Dibandingkeun sareng grit baja tradisional anu didamel ku cara ngaremukna tembakan baja, bantalan baja grit ngagaduhan Fitur sapertos kieu: Bahan Baku Bahan Baja grit didamel ku baja bantalan Chromium anu ngagaduhan pangabisa anu alus kusabab kandungan kromium anu luhur. Téknologi Baja grit baja didamel ku cara ngaremukkeun baja bantalan palsu anu langsung tina bébas tina cacad casting. Pakéan lemah kaayaan palsu anu ditempa baja sareng ujung anu seukeut ngagaduhan sipat mékanis langkung luhur tibatan baja tradisional anu nganggo ...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • steel shot
  • steel shot beads

Pedaran singget :

ZIBO TAA METAL TECHNOLOGY CO., LTD mangrupikeun produsén anu paling penting tina peledakan abrasif di Cina sareng salah sahiji pemasok katilu anu luhur di panjuru dunya. Diadegkeun dina 1997, TAA parantos dilélér salaku Perusahaan Hi-Tech Nasional, ngagaduhan hiji-hijina pusat panalungtikan téknik rékayasa kasar logam di Cina.

Ngandelkeun puseur panilitian, TAA parantos teras-terasan ngembangkeun seueur produk kinerja tinggi langkung cocog pikeun konsumén, kalebet: tembakan baja bainite karbon rendah, karbon campuran bainite abrasives, stainless steel cut wire shot, stainless steel grit jsb.

Ilubiung dina kagiatan paméran

ACARA & NUNJUKKAN PERDAGANGAN

  • Agul waja alat - résistansi maké tinggi, umur panjang sareng kinerja biaya tinggi

    Alat waja mangrupikeun bahan waja anu dianggo pikeun ngadamel alat motong, ngukur alat, kapang sareng alat tahan aus. Baja kerangka ngagaduhan karasa teu luhur sareng tiasa ngajaga karasa luhur dina suhu luhur, ogé tahan maké anu luhur sareng kateguhan anu saluyu. ...

  • Pikeun ningkatkeun efisiensi makéna peledakan, anjeun parantos milih anu abrasif anu leres?

    Shot blasting mangrupikeun prosés umum pikeun perlakuan permukaan logam. Hal ieu loba dipaké dina casting, waja, workpiece struktural, bagian ngolah logam sareng industri anu sanés. Kalayan paningkatan élmu sareng téknologi sareng pamekaran kuat manufaktur, urang ngagaduhan langkung luhur ...

  • Sababaraha prinsip pamilihan abrasif awal

    Korosi baja aya dimana-mana, sepanjang waktos Pikeun nyegah korosi baja, padika anu paling umum nyaéta nganggo palapis pikeun ngajagaan permukaan produk waja. Beungeut kudu diberesihan sateuacan perlindungan palapis. Ratusan produk sareng industri kalebet kapal, tank panyimpenan, sasak, baja ...

  • Suku cadang épisién mesin anu nyéépkeun mesin, sakedap

    Nyanghareupan kaayaan pasar anu beuki parah di sagala rupa industri, perusahaan parantos neraskeun tangtangan anu langkung luhur pikeun biaya produksi sareng sarat kualitas produk. Témbakan blasting prosés dina prosés produksi mangrupikeun tautan anu penting anu mangaruhan biaya produk ...

  • Motong disk & roda ngagiling

    A: Bahan motong disc: Motong cakram tiasa dibagi kana dua rupa: résin motong disc sareng inten motong cakram. Éta tiasa seueur dianggo pikeun motong produk baja umum, stainless steel & bahan non-logam. Salaku tambahan, kusabab faktor lingkungan operasi ...

  • toyota
  • hyunori
  • GF
  • teksid
  • A.O.SMITH