• about-bg
  • about-bg1
  • about-bg2

Sértipikat kami

Famous brand of Shandong Province

Kami leyuran parantos ngaliwat sertifikasi terampil nasional sareng parantos ditampi di industri konci kami. Tim rékayasa spesialis kami bakal sering siap ngalayanan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan. Kami ogé tiasa nyayogikeun anjeun tanpa sampel biaya pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Usaha anu pangsaéna bakal dihasilkeun pikeun nawiskeun jasa sareng solusi pangsaéna. 

 Merk kawéntar Propinsi Shandong

Kahormatan sareng sertipikat urang

ISO9001 Certificate

Sértipikat ISO9001

ISO 50001 2018(1)

Sértipikat Sistem Manajemén énergi ISO 50001 2018

ISO 50001 2018(2)

Sértipikat Sistem Manajemén énergi ISO 50001 2018

ISO14001 Certification

ISO14001
Sertifikasi

OHSAS 18001

OHSAS 18001 Sistem Kaséhatan sareng Kasalametan Mikrobiologi Sistem Sertipikat tina Kasaluyuan

China Anticorrosion Construction Qualification Certificate

Konstruksi Anticorrosion Cina
Sertipikat kualifikasi