Taros Kami

Zibo TAA Metal Technology Co., Ltd.

Alamat

No.288 Center Avenue, Mengshui Zhoucun Zibo Shandong Cina

Telepon

Telp: 86-533-6881687, 6881683
Fax: 86-533-6881107
PC: 255318

Jam

24 Jam * 7 dinten per minggu

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami