• product-bg
  • product-bg

Bantalan baja grit

Pedaran pondok:

Bantalan Steel Gritdidamel ku cara ngaremuk baja bantalan palsu. Mimiti dikembangkeun sareng dianggo pikeun industri penggerokan batu sareng ayeuna ogé ditampi kalayan saé pikeun prosés peledakan kusabab kinerja anu luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Bearing steel grit3

Dibandingkeun sareng grit baja tradisional anu didamel ku cara ngaremuk tembakan baja, grit baja bantalan ngagaduhan Fitur ieu:
Bahan atah
Bantalan baja grit didamel ku baja bantalan kromium anu ngagaduhan pangabisa karasa kusabab kandunganana luhur Chromium.
Téknologi
Bantalan baja grit didamel ku cara ngaremukkeun baja bantalan anu ditempa langsung anu bebas tina tuang cacat.
Pakéan lemah
Kaayaan palsu grit baja bantalan kalayan ujungna seukeut ngagaduhan sipat mékanis anu langkung luhur tibatan grit baja cor tradisional kalayan permukaan bal.

Spésifikasi téknis

Komposisi Kimia%

C

0.80-1.20

Si

0.15-1.20

Bungbulang

0.30-1.20

Cr

0,60-1,65

S

<0,050

P

<0,050

Teu karasa

GP: 46-50HRC

GH:> 60HRC

GL: 56-60HRC

GH:> 60HRC

Aplikasi

Keusik ngabeledug

Motong batu

Mikrostruktur

Homogenitas tempered martensite

Kapadetan

≥7.5g / cm3

Penampilan

Angular

Aplikasi

Sanding ngabeledug pikeun bagian awak, awak kotak kontainer, alat-alat listrik liar, lokomotif, struktur waja, mesin palabuan jsb.
Motong batu / motong granit dina mesin gergaji geng


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana