• product-bg
  • product-bg

Kawat motong séng

Pedaran pondok:

Tembakan kawat séng motong ogé ngarana ditémbak séng, palét séng, manik seng, ledakan kawat séng. Éta lemes ti baja, stainless steel, tuang atanapi motong produk kawat.


Detil Produk

Tanda Produk

Dijieunna tina kawat seng tingkat tinggi, dihasilkeun ku cara motong kawat séng kana pelet, panjangna sami sareng diameter kawatna. Kawat motong séng ogé sayogi dina bentuk anu dikondisikeun anu dianggo salaku alternatip anu langkung lami pikeun nembak seng.
Ieu idéal pikeun deflashing sareng bérés casting cast, biasana dina pakakas ledakan kabayang. Sayogi kalayan harga anu kompeten, produk kami ngirangan panggunaan sareng luh dina alat ledakan dibandingkeun kalolobaan logam kasar.

Fitur

1. Warna caang sareng hérang
2. Struktur kompak
3. Saeutik najisna sareng kasucian luhur
4. Henteu aya anu ngarobih atanapi ngepak
5. Kurang debu tibatan baja atanapi aluminium abrasives
6. Durability: 6500 kali

Indéks Téknologi

Panjelasan Produk

Seng Cut Kawat makéna

Komposisi Kimia

Zn≥99,9%

Microhardness

35 ~ 45HV

Inténsitas Raheut

90 ~ 120Mpa

Awét

6500 Kali

Mikrostruktur

Cacad α

Kapadetan

7,1 g / cm3

Kapadetan Massal

4,1g / cm3

Teu karasa

Salaku motong: 38-55HV

Kaayaan: 45-60HV

Ukuran sayogi
1. Kawat motong séng: 1.5mm 1.8mm 2.0mm 2.5mm 3.0mm
2. Tembakan Séng: 0.3mm 0.4mm 0.5mm 0.6mm 0.8mm

Bentuk: Salaku cut (silinder), dikondisikeun (dibuleudkeun)

Aplikasi

Hal ieu digunakeun pikeun ngaleungitkeun kulit oksidasi, burr, ngaleungitkeun cacat permukaan, ngaleungitkeun setrés, etsa, nguatkeun, nyegah karat sateuacan ngalukis logam paeh-casting, casting presisi, alat-alat hardware, pabrik mesin, suku cadang mobil, alat sareng klep pompa. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Garnet

      Garnet

      Fitur ■ Debu Rendah --- Kateguhan intrinsik tinggi sareng proporsi tinggi bahan éta sorangan gancang tingkat padumukan sareng sacara signifikan ngirangan émisi debu sareng debu anu asalna tina bahan damel, ngaminimalkeun usaha ngabersihkeun pasir, ngirangan polusi di daérah padamelan. ■ Kualitas Permukaan Anu Saé --- Éta tiasa jero kana kakosongan sareng bagian anu henteu rata pikeun ngabersihkeun, kukituna ngaleungitkeun karat, uyah anu leyur sareng rereged anu sanésna; permukaan blastin ...

    • Stainless steel grit

      Grit stainless steel

      Fitur * Tiasa dianggo pikeun ngagentos rupa-rupa pasir mineral & abrasives non-logam, sapertos corundum, silikon karbida, quartz arenas, manik kaca, sareng sajabana * Tiasa ngagentos bagian tina prosés acar. * Émisi lebu lemah sareng lingkungan operasi anu saé, ngirangan pangobatan limbah acar. * Biaya komprehensif anu murah, umur jasa 30-100 kali ...

    • Carbon steel cut wire shot

      Tembakan kawat motong baja karbon

      Kami parantos ningkat pisan matérial sareng téhnik dumasar kana prosés produksi tradisional. Ngagunakeun kawat waja paduan kualitas luhur salaku substrat anu langkung luhur sipat mékanis sareng ngajantenkeun langkung stabil. Ngaronjatkeun karajinan kabel anu ngajantenkeun organisasi internal langkung padet. Ngaronjatkeun prosés pasip tradisional anu leres-leres ngandelkeun pangaruh pikeun ngirangan karusakan nalika blastin ...

    • Sponge media abrasives

      Média bolu abrasives

      Média bolu abrasif mangrupikeun kluster média abrasif sareng bolu urétana salaku perekat, anu ngagabungkeun kamampuan kontén bolu urétana sareng kakuatan ngabersihkeun sareng motong média blasting tradisional. Éta rata nalika dampak, ngalaan abrasives kana permukaan kalayan profil anu pasti sareng anu didamel. Nalika ngantunkeun permukaan, bolu ngembang deui ka ukuran biasa nyiptakeun vakum anu nyerep seueurna rereged, sahingga ningkatkeun ...

    • Aluminum cut wire

      Kawat motong aluminium

      Tembakan kawat motong aluminium ogé dingaranan shot aluminium, manik aluminium, granul aluminium, pelet aluminium. Éta didamel tina kawat aluminium kualitas unggul, penampilanna cerah, mangrupikeun média anu idéal pikeun ngabersihkeun sareng nguatkeun permukaan bagian casting logam anu henteu ramah. Utamana dilarapkeun pikeun pangobatan permukaan Aluminium, produk Séng atanapi potongan damel sareng témbok ipis dina mesin blasting shot. Produk Data Tech Alum ...

    • Glass beads

      Manik kaca

      Kauntungannana ■ beresih sareng mulus, henteu karasa ku presisi mékanis tina potongan damel. ■ intensitas mékanis tinggi, karasa, fleksibilitas ■ éta tiasa dianggo deui sababaraha kali, pangaruh anu sami sareng henteu gampang pegat. ■ ukuran seragam, saatos ngabeledug keusik di sakitar alat kanggo ngajaga pangaruh kacaangan anu seragam, henteu gampang ninggali tanda cai. ■ purity tinggi na kualitas alus minuhan standar internasional. ■ milik kimia stabil, henteu ngotorkeun anu patepung ...