• product-bg
  • product-bg

Kawat motong stainless steel / karbon

  • Carbon steel cut wire shot

    Tembakan kawat motong baja karbon

    Kami nyayogikeun kawat baja tina kawat waja anu anyar sareng kawat ban anu lami duanana.
    Fitur aplikasi
    Ngajaga kahirupan kacapean langkung luhur dina kakuatan anu kuat, nurunkeun biaya konsumsi.
    Babak sisikian anu saé, ukuranana seragam, henteu rusak nalika nganggo, kualitas péso shot shot langkung luhur.
    Paling hemat biaya nalika dianggo pikeun pemotretan bagian médik kalayan kisaran karasa tina HRC40-50.

  • Stainless steel cut wire shot

    Tembakan kawat motong stainless steel

    Makéna Kawat motong stainless steeldidamel ku motong kawat stainless steel janten pelet. Éta tiasa salajengna dikondisikeun kana sasmita anu béda-béda numutkeun palanggan anu béda-béda panggunaan.