• about-bg
  • about-bg1
  • about-bg2

Tentang Kami

Profil Perusahaan

ZIBO TAA METAL TECHNOLOGY CO., LTD mangrupikeun produsén anu paling penting tina peledakan abrasif di Cina sareng salah sahiji pemasok katilu anu luhur di panjuru dunya. Diadegkeun dina 1997, TAA parantos dilélér salaku Perusahaan Hi-Tech Nasional, ngagaduhan hiji-hijina pusat panalungtikan téknik rékayasa kasar logam di Cina. 

Ngandelkeun puseur panilitian, TAA parantos teras-terasan ngembangkeun seueur produk kinerja tinggi langkung cocog pikeun konsumén, kalebet: tembakan baja bainite karbon rendah, karbon campuran bainite abrasives, stainless steel cut wire shot, stainless steel grit jsb.

about-us-bg3
about-us-bg004

Kami normal ngahasilkeun produk nuturkeun standar SAE, ogé tiasa ngahasilkeun katering abrasives khusus kanggo sababaraha paménta konsumén, nguntungkeun tina fasilitas produksi canggih, téknologi sareng sistem kontrol kualitas kami. Produk kami seueur dianggo pikeun némbakan peledakan, pangubaran permukaan sareng prosés peening shot di lapangan sapertos damel kapal, rékayasa lepas pantai, otomotif, struktur baja, wadah, pipa baja, aerospace, motong batu, jst.

Gotong royong sareng pabrik alat-alat AGTOS pangobatan permukaan anu terkenal, TAA ogé khusus dina produksi alat-alat peledakan shot-kinerja tinggi sareng calakan kalayan fasilitas perlindungan lingkungan, suku cadang sareng pembaruan peralatan, komitmen pikeun penyediaan peralatan pangobatan permukaan luhur sareng solusi.
Tungtungna parantos sadar kana ranté industri pangobatan permukaan tina abrasives logam kana alat-alat pangobatan permukaan sareng jasa kontrak umum, sareng salaku "penyedia layanan terpadu perawatan permukaan", ngabantosan pangguna ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya operasional ku cara nyayogikeun produk anu kualitas luhur sareng jasa umum .