• product-bg
  • product-bg

Kawat motong aluminium

Pedaran pondok:

Tembakan kawat motong aluminium ogé dingaranan salaku makéna aluminium, manik aluminium, granul aluminium, pelet aluminium.


Detil Produk

Tanda Produk

Tembakan kawat motong aluminium ogé dingaranan salaku makéna aluminium, manik aluminium, granul aluminium, pelet aluminium. Éta didamel tina kawat aluminium kualitas unggul, penampilanna cerah, mangrupikeun média anu idéal pikeun ngabersihkeun sareng nguatkeun permukaan bagian casting logam anu henteu ramah. Utamana dilarapkeun pikeun pangobatan permukaan Aluminium, produk Séng atanapi potongan damel sareng témbok ipis dina mesin blasting shot.

Data Tech

Produk

Makéna Kawat Aluminium Cut

Komposisi Kimia

Al≥99%

Microhardness

45 ~ 50HV

Inténsitas Raheut

80 ~ 240Mpa

Awét

6500 Kali

Mikrostruktur

Cacad α

Kapadetan

2,7g / cm3

Kapadetan Massal

1,5g / cm3

Penampilan

silinder

Ukuran anu sayogi: 0.6mm, 0.8mm, 1.0mm, 1.2mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm
Kaunggulan
■ Konsumsi paling ekonomis sareng panghandapna
■ Konsumsi 3-4 kali kirang ngabandingkeun sareng shot shot
■ Teu aya formasi lebu
■ beberesih gancang
■ ramah lingkungan
■ Teu karasa saragam
■ Ukuran sisikian stabilisasi
■ Ngaronjat kahirupan kacapean tina bagian anu kabur
Penampilan: As-cut (silinder)

Aplikasi
Beberesih permukaan sareng karat nyoplokkeun pikeun beusi tuang, baja cor, pelat waja sareng pipa baja, casting paéh logam; casting casting; pabrik mesin hardware; instrumentasi otomatis, derusting, intensifying, smoothing jeung sajabana. Utamana dipaké dina mesin blasting shot sareng mesin peening.

Aplikasi

Beberesih permukaan sareng karat ngaleungitkeun beusi tuang, baja cor, pelat waja sareng pipa baja, khususna dianggo dina mesin blasting shot sareng mesin peening.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Carbon steel cut wire shot

      Tembakan kawat motong baja karbon

      Kami parantos ningkat pisan matérial sareng téhnik dumasar kana prosés produksi tradisional. Ngagunakeun kawat waja paduan kualitas luhur salaku substrat anu langkung luhur sipat mékanis sareng ngajantenkeun langkung stabil. Ngaronjatkeun karajinan kabel anu ngajantenkeun organisasi internal langkung padet. Ngaronjatkeun prosés pasip tradisional anu leres-leres ngandelkeun pangaruh pikeun ngirangan karusakan nalika blastin ...

    • Steel Shot

      Makéna Baja

      Komposisi Kimia C 0.85-1.20% Si 0.40-1.20% Bungbulang 0.60-1.20% S ≤0.05% P ≤0.05% Héséna HRC 40-50 Mikrostruktur Homogenitas Tempered Martensite atanapi Kapadetan Troostite ≥ 7.2g / cm3 Bentuk éksternal partikel kerung bunder <10% Ukuran layar Distribusi No Inci Ukuran layar S70 S110 S170 S230 S280 S330 S390 S460 S550 S660 S780 S930 6 0.132 3.35 ...

    • Copper cut wire

      Kawat motong tambaga

      Data Data Pedaran Produk Tembaga Cut Wire Shot Chemical Composition Cu: 58-99%, sésana nyaéta Zn Microhardness 110 ~ 300HV Tensile Intensity 200 ~ 500Mpa Durability 5000 Times Microstructure Deformed αorα + β Density 8.9 g / cm3 Bulk Density 5.1 g / cm3 Sadia ukuran: 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm jsb Kauntungan 1. waktos hirup panjang 2. Kurang Debu 3. Husus ...

    • Zinc cut wire

      Kawat motong séng

      Dijieunna tina kawat seng tingkat tinggi, dihasilkeun ku cara motong kawat séng kana pelet, panjangna sami sareng diameter kawatna. Séng Cut Kawat ogé sayogi dina bentuk anu dikondisikeun anu dianggo salaku alternatif anu langkung lami pikeun nembak seng. Ieu idéal pikeun deflashing sareng bérés casting cast, biasana dina pakakas ledakan kabayang. Sayogi kalayan harga anu kompeten, produk kami ngirangan panggunaan sareng luh dina alat ledakan dibandingkeun kalolobaan logam kasar. ...

    • Stainless steel grit

      Grit stainless steel

      Fitur * Tiasa dianggo pikeun ngagentos rupa-rupa pasir mineral & abrasives non-logam, sapertos corundum, silikon karbida, quartz arenas, manik kaca, sareng sajabana * Tiasa ngagentos bagian tina prosés acar. * Émisi lebu lemah sareng lingkungan operasi anu saé, ngirangan pangobatan limbah acar. * Biaya komprehensif anu murah, umur jasa 30-100 kali ...

    • Low Carbon Steel Shot

      Ditémbak Baja Karbon Rendah

      Fitur produk Tinggi nguatkeun, daya tahan luhur, umur panjang. Rusak, lebu lemah, polusi rendah. Maké low tina alat-alat, umur panjang aksésori. Ngurangan beban sistem dedusting, manjangkeun waktos panggunaan tina dedusting peralatan. Spesifikasi téknis Komposisi Kimia% C 0.10-0.20% Si 0.10-0.35% Bungbulang 0.35-1.50% S ≤0.05% P ...