• product-bg
  • product-bg

Grinding Roda Sareng Cutting Disc

  • Grinding wheels FW-09 series

    Roda grinding séri FW-09

    TAA roda ngagiling inten dipaké pikeun motong sareng ngagiling beusi tuang mulur, beusi Cor Abu-abu, beusi waja, extrudate logam, beton bertulang, gelas serat sareng bahan réfraktif. Industri anu lumaku utama nyaéta pengecoran, mesin, ngawangun kapal sareng ngalereskeun, ngawangun, ngolah komposit, ngabongkar mobil, nyalametkeun darurat, jst.

  • Grinding wheels FW-07 series

    Roda grinding FW-07 séri

    TAA roda ngagiling intendipaké pikeun motong sareng ngagiling beusi tuang mulur, beusi Cor Abu-abu, beusi waja, extrudate logam, beton bertulang, gelas serat sareng bahan réfraktif. Industri anu lumaku utama nyaéta pengecoran, mesin, ngawangun kapal sareng ngalereskeun, ngawangun, ngolah komposit, ngabongkar mobil, nyalametkeun darurat, jst.

  • Cutting disc FS-03 series

    Motong séri FS-03 séri

    TAA disc motong intan dipaké pikeun motong sareng ngagiling beusi tuang mulur, beusi Cor Abu-abu, beusi waja, extrudate logam, beton bertulang, gelas serat sareng bahan réfraktif. Industri anu lumaku utama nyaéta pengecoran, mesin, ngawangun kapal sareng ngalereskeun, ngawangun, ngolah komposit, ngabongkar mobil, nyalametkeun darurat, jst.

  • Cutting disc FS-05 series

    Motong séri FS-05 séri

    TAA disc motong intandipaké pikeun motong sareng ngagiling beusi tuang mulur, beusi Cor Abu-abu, beusi waja, extrudate logam, beton bertulang, gelas serat sareng bahan réfraktif. Industri anu lumaku utama nyaéta pengecoran, mesin, ngawangun kapal sareng ngalereskeun, ngawangun, ngolah komposit, ngabongkar mobil, nyalametkeun darurat, jst.