• product-bg
  • product-bg

Produk

  • Steel Shot

    Makéna Baja

    Makéna bajadidamel tina waja karbon ku cara lebur sareng ngabentuk. Hal ieu sacara umum dianggo salaku bahan lisah pikeun beberesih, turunna, préparasi permukaan sareng pemotretan shot. Ukuran anu bénten-bénten bakal nangtoskeun ultiate réngsé kahontal dina permukaan workpiece anu bakal ditiup.

  • Steel Grit

    Baja Grit

    Grit bajaditumbuk tina tembakan baja karbon tinggi, sayogi pikeun tilu jinis teu karasa. kalayan bentuk sudut, éta ngaleupaskeun rereged permukaan sareng lapisan gancang sareng épéktip.

  • Bearing steel grit

    Bantalan baja grit

    Bantalan Steel Gritdidamel ku cara ngaremuk baja bantalan palsu. Mimiti dikembangkeun sareng dianggo pikeun industri penggerokan batu sareng ayeuna ogé ditampi kalayan saé pikeun prosés peledakan kusabab kinerja anu luhur.

  • Sponge media abrasives

    Média bolu abrasives

    Bolu Média kasarsayogi dina langkung ti 20 jinis, ngahontal profil ti 0 dugi ka 100+ mikron. Sadaya proksi garing, lebu lemah, lemah ledakan rendah.

  • Grinding wheels FW-09 series

    Roda grinding séri FW-09

    TAA roda ngagiling inten dipaké pikeun motong sareng ngagiling beusi tuang mulur, beusi Cor Abu-abu, beusi waja, extrudate logam, beton bertulang, gelas serat sareng bahan réfraktif. Industri anu lumaku utama nyaéta pengecoran, mesin, ngawangun kapal sareng ngalereskeun, ngawangun, ngolah komposit, ngabongkar mobil, nyalametkeun darurat, jst.

  • Carbon steel cut wire shot

    Tembakan kawat motong baja karbon

    Kami nyayogikeun kawat baja tina kawat waja anu anyar sareng kawat ban anu lami duanana.
    Fitur aplikasi
    Ngajaga kahirupan kacapean langkung luhur dina kakuatan anu kuat, nurunkeun biaya konsumsi.
    Babak sisikian anu saé, ukuranana seragam, henteu rusak nalika nganggo, kualitas péso shot shot langkung luhur.
    Paling hemat biaya nalika dianggo pikeun pemotretan bagian médik kalayan kisaran karasa tina HRC40-50.

  • Stainless steel cut wire shot

    Tembakan kawat motong stainless steel

    Makéna Kawat motong stainless steeldidamel ku motong kawat stainless steel janten pelet. Éta tiasa salajengna dikondisikeun kana sasmita anu béda-béda numutkeun palanggan anu béda-béda panggunaan.

  • Stainless steel grit

    Grit stainless steel

    Grit stainless steel nyaéta partikel sudut stainless steel. Seuseueurna dianggo pikeun beberesih permukaan, cét ngaleupaskeun sareng ngaleungitkeun logam non-ferrous sareng produk stainless steel, ngabentuk kasarna permukaan anu seragam, sahingga cocog pikeun pretreatment permukaan sateuacan dilapis.

  • Low Carbon Steel Shot

    Ditémbak Baja Karbon Rendah

    TAA makéna baja bainite karbon handap ogé disebut Makéna baja LCB.
    Salaku produsén ngarah dina logam tina abrasive logam, TAA Metal persists dina ningkatkeun kualitas produk sareng ngembangkeun produ anyar salami sababaraha taun ka pengker. TAA LCB rnixed abrasive mangrupikeun produk kinerja tinggi saatos panilitian sareng pamekaran saabad-lami, anu mangrupikeun gabungan sampurna téknologi alit TAA sareng téknologi propriétari, sapertos anu ditembak anu dipikahoyong média blasting, TAA LCB dicampur kasardilarapkeun ka atl sawah anu aya hubunganana sareng ledakan ledakan sareng blasting keusik. Kinerja ekslusif Jt tiasa ngabantosan pangguna ngaémat 50% tina biaya blasting shot.

  • Aluminum cut wire

    Kawat motong aluminium

    Tembakan kawat motong aluminium ogé dingaranan salaku makéna aluminium, manik aluminium, granul aluminium, pelet aluminium.

  • Zinc cut wire

    Kawat motong séng

    Tembakan kawat séng motong ogé ngarana ditémbak séng, palét séng, manik seng, ledakan kawat séng. Éta lemes ti baja, stainless steel, tuang atanapi motong produk kawat.

  • Brown Fused Alumina

    Brown Fused Alumina

    Oksidén aluminium coklatdipasang sareng dikristal dina suhu anu luhur tina campuran bauksit sareng bahan baku anu sanés sareng anu sanés. Éta dicirikeun ku karasa luhur na, kateguhan anu saé sareng bentuk na dina ukuran.

123 Teras> >> Halaman 1/3