• product-bg
  • product-bg

Ditémbak Baja Karbon Rendah

Pedaran pondok:

TAA makéna baja bainite karbon handap ogé disebut Makéna baja LCB.
Salaku produsén ngarah dina logam tina abrasive logam, TAA Metal persists dina ningkatkeun kualitas produk sareng ngembangkeun produ anyar salami sababaraha taun ka pengker. TAA LCB rnixed abrasive mangrupikeun produk kinerja tinggi saatos panilitian sareng pamekaran saabad-lami, anu mangrupikeun gabungan sampurna téknologi alit TAA sareng téknologi propriétari, sapertos anu ditembak anu dipikahoyong média blasting, TAA LCB dicampur kasardilarapkeun ka atl sawah anu aya hubunganana sareng ledakan ledakan sareng blasting keusik. Kinerja ekslusif Jt tiasa ngabantosan pangguna ngaémat 50% tina biaya blasting shot.


Detil Produk

Tanda Produk

Low Carbon Steel Shot1

Fitur produk

Nguatkeun tinggi, katahanan anu luhur, umur palayanan anu panjang.
Rusak, lebu lemah, polusi rendah.
Maké low tina alat-alat, umur panjang aksésori.
Ngurangan beban sistem dedusting, manjangkeun waktos panggunaan tina dedusting peralatan.

Spésifikasi téknis

Komposisi Kimia%

C

0.10-0.20%

Si

0.10-0,35%

Bungbulang

0,35-1,50%

S

≤0,05%

P

≤0,05%

Elemen alloy séjén

Nambihan Cr Mo Ni B Al Cu jst.

Teu karasa

HRC42-48 / 48-54

Mikrostruktur

Struktur duplex ngagabungkeun Martensite sareng Bainite

Kapadetan

≥ 7.2g / cm3

Bentuk éksternal

Spherical

Sebaran ukuran

Layar No. Inci Ukuran layar S70 S110 S170 S230 S280 S330 S390 S460 S550 S660 S780 S930
6 0,132 3.35                       Sadayana lulus
7 0.111 2,80                     Sadayana lulus  
8 0,0937 2.36                   Sadayana lulus   ≥90%
10 0,0787 2.00               Sadayana lulus Sadayana lulus   ≥85% ≥97%
12 0,0661 1,70             Sadayana lulus ≤5%   ≥85% ≥97%  
14 0,0555 1.40           Sadayana lulus ≤5%   ≥85% ≥97%    
16 0,0469 1.18         Sadayana lulus ≤5%   ≥85% ≥97%      
18 0,0394 1.00       Sadayana lulus ≤5%   ≥85% ≥96%        
20 0,0331 0,850     Sadayana lulus ≤10%   ≥85% ≥96%          
25 0,0280 0,710     ≤10%   ≥85% ≥96%            
30 0,0232 0,600   Sadayana lulus   ≥85% ≥96%              
35 0,0197 0,500   ≤10%   ≥97%                
40 0,0165 0,425 Sadayana Lulus   ≥85%                  
45 0,0138 0,355 ≤10%   ≥97%                  
50 0,0117 0,300   ≥80%                    
80 0,007 0,180 ≥80% ≥90%                    
120 0,0049 0,125 ≥90%                      
200 0,0029 0,075                        

Tés Kahirupan Kacapean

Angka Kontras Konsumsi TAA Makéna baja LCB, makéna baja karbon-handap sareng tembakan baja karbon tinggi. (tés hirup kacapean tina nilai normal dina babandingan laju anu mangaruhan 60,96m / s)

Kontras Kontras-Kelas normal

Low Carbon Steel Shot2
Low Carbon Steel Shot3

Ngaliwatan tés kahirupan kacapean urang tiasa ningali éta: kahirupan palayanan TAA Makéna LCB Steel nyaéta 1,5 kali langkung panjang tibatan nembak baja karbon biasa umum, 2 kali langkung panjang dibandingkeun makéna baja karbon tinggi.

Aplikasi

Ngabersihan blast: Dipaké pikeun ngabersihan blast casting, die-casting, forging; panyabutan keusik tina casting, pelat waja, baja tipe H, struktur baja.
Ngaleungitkeun karat: ngaleungitkeun karat tina casting, ngajalin, pelat waja, baja tipe H, struktur baja.
Makéna peening: makéna peening of gear, panas diperlakukeun bagian.
Blasting keusik: Keusik blasting tina profil baja, dewan kapal, dewan baja, bahan waja, struktur baja.
Pra-perlakuan: Pra-perlakuan permukaan, papan baja, profil baja, struktur baja, sateuacan ngalukis atanapi ngalapis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Carbon steel cut wire shot

      Tembakan kawat motong baja karbon

      Kami parantos ningkat pisan matérial sareng téhnik dumasar kana prosés produksi tradisional. Ngagunakeun kawat waja paduan kualitas luhur salaku substrat anu langkung luhur sipat mékanis sareng ngajantenkeun langkung stabil. Ngaronjatkeun karajinan kabel anu ngajantenkeun organisasi internal langkung padet. Ngaronjatkeun prosés pasip tradisional anu leres-leres ngandelkeun pangaruh pikeun ngirangan karusakan nalika blastin ...

    • Garnet

      Garnet

      Fitur ■ Debu Rendah --- Kateguhan intrinsik tinggi sareng proporsi tinggi bahan éta sorangan gancang tingkat padumukan sareng sacara signifikan ngirangan émisi debu sareng debu anu asalna tina bahan damel, ngaminimalkeun usaha ngabersihkeun pasir, ngirangan polusi di daérah padamelan. ■ Kualitas Permukaan Anu Saé --- Éta tiasa jero kana kakosongan sareng bagian anu henteu rata pikeun ngabersihkeun, kukituna ngaleungitkeun karat, uyah anu leyur sareng rereged anu sanésna; permukaan blastin ...

    • Aluminum cut wire

      Kawat motong aluminium

      Tembakan kawat motong aluminium ogé dingaranan shot aluminium, manik aluminium, granul aluminium, pelet aluminium. Éta didamel tina kawat aluminium kualitas unggul, penampilanna cerah, mangrupikeun média anu idéal pikeun ngabersihkeun sareng nguatkeun permukaan bagian casting logam anu henteu ramah. Utamana dilarapkeun pikeun pangobatan permukaan Aluminium, produk Séng atanapi potongan damel sareng témbok ipis dina mesin blasting shot. Produk Data Tech Alum ...

    • Steel Grit

      Baja Grit

      Kasadaran Anu sayogi: GP: HRC46-50 Produk anu énggal didamel kalayan sudut, grit laun dibulatkeun dina panggunaan sareng khususna cocog pikeun pangobatan kulit oksida. GL: HRC56-60 Langkung heuras tibatan baja GP, ogé kaleungitan sisitna seukeut nalika nembak shot sareng cocog pikeun aplikasi persiapan permukaan. GH: HRC63-65 Teu karasa, ujungna seukeut tetep dina waktos operasi, utamina dianggo pikeun dikompréskeun témbakan hawa blasting equipm ...

    • Brown Fused Alumina

      Brown Fused Alumina

      Fitur Alumina oksida abrasif gaduh karasa luhur sareng sudutna seukeut, seueur dianggo pikeun peledakan baseuh sareng garing, nyiptakeun profil anu cocog pikeun persiapan permukaan. Alumina oksida abrasif mangrupikeun ideu anu ngabeledug média anu kasar pikeun persiapan permukaan anu nyungkeun bebas ferrous. Alumina oksida abrasif mangrupikeun épisiénsi anu luhur ngabeledug abrasif kalayan ujungna seukeut sareng kapadetan tinggi. Éta tiasa dianggo deui sareng tiasa dianggo dina sababaraha jinis mesin blasting. ...

    • Copper cut wire

      Kawat motong tambaga

      Data Data Pedaran Produk Tembaga Cut Wire Shot Chemical Composition Cu: 58-99%, sésana nyaéta Zn Microhardness 110 ~ 300HV Tensile Intensity 200 ~ 500Mpa Durability 5000 Times Microstructure Deformed αorα + β Density 8.9 g / cm3 Bulk Density 5.1 g / cm3 Sadia ukuran: 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm jsb Kauntungan 1. waktos hirup panjang 2. Kurang Debu 3. Husus ...