• product-bg
  • product-bg

Mesin ledakan jinis bedug

Pedaran pondok:

Di Mesin ledakan jinis bedug potongan padamelan alit di blasted salaku barang ageung. Maka aranjeunna tiasa dianggo dina jalur produksi atanapi pikeun konfigurasi mandiri.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungannana mesin shot blast drum

Téhnologi Blasting Terpercaya: Drum shot shot mesindidamel dina sababaraha jinis, jinis sareng ukuran anu bénten-bénten. Éta kompak sareng ngan ukur gaduh tapak suku anu leutik pisan. Hasil kontinyu tiasa diwujudkeun ku cara ngahubungkeun sababaraha mesin.
Tata ruang ramah-pangropéa:Pangropéa rutin penting pikeun ngajaga nilai jangka panjang pakakasna. Panto jasa sareng inspeksi ageung masihan aksés gampang pikeun sadaya komponén penting. Hasilna, suku cadang tiasa digentos kalayan gampang pisan.
Téknologi Saringan Inovatif:Sistem saringan inovatif ngagumkeun ku performa anu luhur. Fitur ciri anu pikaresepeun nyaéta kartrid filter kerucut anu tiasa diganti gancang sareng gampang di luar mesin berkat slide na dina mékanisme. Sistem filter basis kartrid ieu tiasa dipasang deui bahkan pikeun mesin blast shot shot anu lami ampir sadayana pabrik anu sanés.
Desain mantap: Rarancang anu mantep didamel tina waja tahan-tahan pisan sareng lapisan tambahan daérah anu kakeunaan maké nyokong operator pikeun ngajagaan na investasi.

in drum shot blast machines2

Fitur konci

* Jumlah bagian pakean parantos dikirangan (dibandingkeun sareng mesin blast shot-steel shot) berkat sipat khusus kendang.

* Gerakan ayun lemes sareng rotasi kendang ngamungkinkeun perlakuan hipu dina bagian-bagian na.

in drum shot blast machines03

* Desain kendang gumantung kana bagian anu kedah diubaran.
Bentuk sareng desain daérah handapeun sareng tembok sisi ngajantenkeun tumbling optimal pikeun bagian-bagian na.
* Perforasi kendang diwujudkeun saluyu sareng sarat spésipikifi ngeunaan patempatan sareng anu kasar. Ieu nyegah macét, sareng anu kasar tiasa sacara optimal dileupaskeun.
* Mesin ledakan makéna kendang utamina dianggo pikeun ngubaran bagian-bagian anu dihasilkeun sacara masal.

in drum shot blast machines4

Drum shot shot mesin sayogi dina ukuran standar ieu:

Spésifikasi Téknis TS 0050 TS 0150 TS 0300 TS 0500
Volume kendang (1)
50 150 300 500
Turbin kinerja tinggi (kuantitas)
1 1 1 1
Turbin kinerja tinggi (kW)
7.5 nepi ka 15 nepi ka 22 dugi ka 30
Pangiriman abrasif sekrup sekrup sekrup sekrup
Platform pangropéa tanpa enya enya enya
Unit saringan kartrid PF4-06 PF4-06 PF4-09 PF4-12

Ekstra sareng fitur sanés anu dimungkinkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Roller conveyor shot blast machines

      Roller conveyor shot blast mesin

      Kaunggulan Penting Téhnologi blasting AGTOS: Turbin kami mangrupikeun unit kakuatan anu kuat anu hemat pisan sabab langkung saeutik bagian anggo sareng kembang anu kasar anu luhur. Gampang dijagaan Téknologi nyaring inovatif ngayakinkeun ngaliwatan pagelaran anu kuat. Otomatisasi Peledasan kembang flv sareng potongan dina karinjang Blasting mach ...

    • Blasting machine spare parts

      Suku cadang mesin blasting

      Sadia bahan Suku cadang Eusi Cr-12%, 20%, 25% atanapi salaku pamundut. Fitur Produk Advanced & ilmiah presisi casting prosés sareng téknologi. Efisiensi tinggi sareng garis produksi pengeringan stasiun tunggal otomatis. Suku cadang beusi casting kromium spésial khusus, ngawangun lolongkrang dina industri domestik. Bagian Asli Peralatan Manufaktur (OEM) sayogi. Kami ogé nawiskeun ...

    • Blast wheels

      Roda ngabeledug

      Roda ledakan kinerja tinggi TAA parantos ngabuktikeun dirina dina pasaran janten mantap, épisién ékonomis sareng ramah perawatan. Éta sayogi kalayan diaméter kabayang turbin anu béda sareng sababaraha bahan cadang sareng pakean (sapertos logam heuras). Roda ledakan kinerja tinggi TAA populér pisan pikeun modérenisasi ogé mesin shot-blasting konvensional. Fitur Produk Ngaronjatkeun kecepatan blasting shot jelas resistansi pakean Alus Ngurangan konsumsi énergi ...

    • Continuous Overhead Rail Shot Blast Machines

      Kontinyu Overhead Rail Shot Blast Mesin

      Kauntungan tina mesin Blasting shot-passing shot * Téhnologi blasting anu dipercaya: Unit turbin performa tinggi kami tiasa dipercaya pisan. Aranjeunna épisién cekap kusabab jumlah bagian ngagem anu handap, desain ramah-perawatan sareng tingkat aliran kasar anu tinggi. * Pangropéa rendah: Pangropéa rutin ngabantosan nilai mesin. Panto pangropéa anu ageung nyayogikeun aksés gampang pikeun sadaya komponén penting sareng mempermudah replacem anu gancang ...

    • Belt tumble shot blast machine

      Sabuk tumble shot blast mesin

      Kaunggulan sabuk karét AGTOS mesin témpél ledakan Téhnologi blasting dipercaya Téknologi filter inovatif Seueur varian Otomatisasi ngalangkungan harmonisasi sareng sistem transportasi di bumi. Turbin performa tinggi AGTOS: Turbin kami padet, potongan mesin anu saé diwangun. Kusabab sajumlah leutik bagian anggoan sareng kaluaran anu kasar, maka éta tiasa operasi sacara ékonomis pisan. Seueur d ...

    • Hanger type shot blast machine

      Mesin gantungan tipe shot shot

      Sakumaha aturan, mesin sabalikna jenis gantungan ditawarkeun boh pikeun angkatan atanapi pamrosésan kontinyu. Nanging, aya seueur desain panengah anu berorientasi kana sababaraha jinis sistem conveyor overhead. Dina kaseueuran kasus, prosés anu béda sapertos ngabeledug, ngalukis sareng ngeringan salajengna tiasa saling nyambungkeun via sistem conveyor overhead. Hal ieu dimungkinkeun pikeun ngetok poténsial anu hébat pisan pikeun ngalirénkeun alur prosés. Varian ngolah tambahan ...