• product-bg
  • product-bg

Manik kaca

Pedaran pondok:

Manik Kacadidamel tina kaca kapur soda spherical hardened sareng kusabab sipat kimiana stabil, daya tahan, kalenturan, éta mangrupikeun média multi-rupa sareng biasa dianggo. Utamana dipaké pikeun blasting keusik, beberesih jeung grinding.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungannana

■ beresih sareng mulus, henteu karasa ku presisi mékanis tina potongan damel.
■ intensitas mékanis tinggi, karasa, kalenturan
■ éta tiasa dianggo deui sababaraha kali, pangaruh anu sami sareng henteu gampang pegat.
■ ukuran seragam, saatos ngabeledug keusik di sakitar alat kanggo ngajaga pangaruh kacaangan anu seragam, henteu gampang ninggali tanda cai.
■ purity tinggi na kualitas alus minuhan standar internasional.
■ sipat kimia stabil, henteu ngotorkeun logam anu diolah.

Glass beads0101

Spésifikasi téknis

Analisis Kimia

Pasipatan Fisik

SiO2

≥65,0%

Kapadetan Massal

1,5g / cm3

Na2O

≤14,0%

Densitas nyata

2.5g / cm3

CaO

≤8,0%

Mohs karasa

6-7

MgO

≥2,5%

HRC karasa

16

AL2O3

0,5-2,0%

Buleudan

≥92,5%

Fe2O3

≥0.15%

Gelembung

≤10%

Lain

2,0%

 

 

Kelas / Ukuran manik kaca pikeun média peledakan keusik 

Jenis

Bolong

Diaméter (um)

30 #

20-40

850-425

40 #

30-40

600-425

60 #

40-60

425-250

80 #

60-100

250-150

100 #

70-140

210-105

120 #

100-140

150-100

150 #

100-200

150-70

180 #

140-200

105-70

220 #

140-270

105-50

280 #

200-325

70-45

320 #

<325

<44

Aplikasi

1. dipaké pikeun perlakuan permukaan semi-luster produk stainless steel.
2. dipaké pikeun meresihan kapang sapertos forging dies, karét, plastik, casting logam, extrusion & stamping mati sareng sajabana.
3. mupus setrés tarik tina sababaraha bagéan, ningkatkeun kahirupan kacapean sareng kakuatan korosif.
4. dipaké pikeun meresihan sareng nyoplokkeun lampu kilat, burr tina ngahijikeun sirkuit sareng alat semikonduktor.
5. dipaké pikeun shot peening alat-alat médis, mesin tékstil sareng sagala jinis produk perangkat keras jsb.
6. dipaké pikeun ngabersihkeun sareng ngaleungitkeun burr sadaya jinis tabung logam, casting presisi non-ferrous alloy jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Stainless steel grit

      Grit stainless steel

      Fitur * Tiasa dianggo pikeun ngagentos rupa-rupa pasir mineral & abrasives non-logam, sapertos corundum, silikon karbida, quartz arenas, manik kaca, sareng sajabana * Tiasa ngagentos bagian tina prosés acar. * Émisi lebu lemah sareng lingkungan operasi anu saé, ngirangan pangobatan limbah acar. * Biaya komprehensif anu murah, umur jasa 30-100 kali ...

    • Copper cut wire

      Kawat motong tambaga

      Data Data Pedaran Produk Tembaga Cut Wire Shot Chemical Composition Cu: 58-99%, sésana nyaéta Zn Microhardness 110 ~ 300HV Tensile Intensity 200 ~ 500Mpa Durability 5000 Times Microstructure Deformed αorα + β Density 8.9 g / cm3 Bulk Density 5.1 g / cm3 Sadia ukuran: 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm jsb Kauntungan 1. waktos hirup panjang 2. Kurang Debu 3. Husus ...

    • Steel Shot

      Makéna Baja

      Komposisi Kimia C 0.85-1.20% Si 0.40-1.20% Bungbulang 0.60-1.20% S ≤0.05% P ≤0.05% Héséna HRC 40-50 Mikrostruktur Homogenitas Tempered Martensite atanapi Kapadetan Troostite ≥ 7.2g / cm3 Bentuk éksternal partikel kerung bunder <10% Ukuran layar Distribusi No Inci Ukuran layar S70 S110 S170 S230 S280 S330 S390 S460 S550 S660 S780 S930 6 0.132 3.35 ...

    • Zinc cut wire

      Kawat motong séng

      Dijieunna tina kawat seng tingkat tinggi, dihasilkeun ku cara motong kawat séng kana pelet, panjangna sami sareng diameter kawatna. Séng Cut Kawat ogé sayogi dina bentuk anu dikondisikeun anu dianggo salaku alternatif anu langkung lami pikeun nembak seng. Ieu idéal pikeun deflashing sareng bérés casting cast, biasana dina pakakas ledakan kabayang. Sayogi kalayan harga anu kompeten, produk kami ngirangan panggunaan sareng luh dina alat ledakan dibandingkeun kalolobaan logam kasar. ...

    • Steel Grit

      Baja Grit

      Kasadaran Anu sayogi: GP: HRC46-50 Produk anu énggal didamel kalayan sudut, grit laun dibulatkeun dina panggunaan sareng khususna cocog pikeun pangobatan kulit oksida. GL: HRC56-60 Langkung heuras tibatan baja GP, ogé kaleungitan sisitna seukeut nalika nembak shot sareng cocog pikeun aplikasi persiapan permukaan. GH: HRC63-65 Teu karasa, ujungna seukeut tetep dina waktos operasi, utamina dianggo pikeun dikompréskeun témbakan hawa blasting equipm ...

    • Low Carbon Steel Shot

      Ditémbak Baja Karbon Rendah

      Fitur produk Tinggi nguatkeun, daya tahan luhur, umur panjang. Rusak, lebu lemah, polusi rendah. Maké low tina alat-alat, umur panjang aksésori. Ngurangan beban sistem dedusting, manjangkeun waktos panggunaan tina dedusting peralatan. Spesifikasi téknis Komposisi Kimia% C 0.10-0.20% Si 0.10-0.35% Bungbulang 0.35-1.50% S ≤0.05% P ...