• product-bg
  • product-bg

Brown Fused Alumina

Pedaran pondok:

Oksidén aluminium coklatdipasang sareng dikristal dina suhu anu luhur tina campuran bauksit sareng bahan baku anu sanés sareng anu sanés. Éta dicirikeun ku karasa luhur na, kateguhan anu saé sareng bentuk na dina ukuran.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Alumina oksida abrasive gaduh karasa luhur sareng sudut seukeut, seueur dianggo pikeun boh peledakan baseuh sareng garing, nyiptakeun profil anu cocog pikeun persiapan permukaan.
Alumina oksida abrasive mangrupikeun ideu anu ngabebaskeun média anu kasar pikeun persiapan permukaan anu nyungkeun bébas ferrous.
Alumina oksida abrasiveépisiensi tinggi blasting abrasives kalayan ujung seukeut sareng kapadetan tinggi. Éta tiasa dianggo deui sareng tiasa dianggo dina sababaraha jinis mesin blasting.

Brown Fused Alumina0101

Spésifikasi téknis

Jenis Barang Penampilan
Al2O3 Fe2O3 SiO2 CaO TiO2
A ≥95% ≤0,3% ≤1,5% ≤0,45% 1.5-3.8% Partikel coklat
B ≥90% ≤0,3% ≤1,5% ≤0,45% Partikel hideung, bubuk abu
C ≥85% ≤0,3% ≤1,5% ≤0,45%
D ≥80% ≤0,3% ≤1,5% ≤0,45%
E ≥70% ≤0,3% ≤1,5% ≤0,45%
Gravitasi 4,6gr / cc
Teu karasa 9.0mohs
Fusing Point 2250
Kapadetan 3,85g / cm3

Aplikasi

* Perbaikan sareng Gedong Kapal --- Peledakan keusik stainless steel, outfifi seni pasir
* Teknik Laut --- Keusik stainless steel ngabeledug, outfifi seni pasir
* Aeroangkasa
* Casting Logam Non-ferrous sareng Forging
* Ngadamel Cetakan
Aluminium oksida ieu loba dipaké dina perlakuan permukaan sateuacan palapis, turun na deburring pikeun alloy aluminium, stainless steel sareng bagian logam non-ferrous anu sanés, ngabersihkeun kapang, flatting sareng permukaan coarsening sateuacan lukisan semprot logam pikeun kasucian anu luhur sareng efisiensi tinggi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana