• product-bg
  • product-bg

Roda ngabeledug

Pedaran pondok:

The kabayang ngabeledug utamina diwangun ku kandang kendali, agul, pelindung pelindung, poros utama, ketukan rolling gancang, roda sabuk, sabuk, alat pengetatan, sareng motor sakumaha ogé basa motor jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

TAA kinerja tinggi kabayang blastparantos kabuktosan dirina dina pasaran janten mantap, épisién ékonomis sareng ramah-pangropéa. Éta sayogi kalayan diaméter kabayang turbin anu béda sareng sababaraha bahan cadang sareng pakean (sapertos logam heuras).
TAA kinerja tinggi kabayang ngabeledug populér pisan pikeun modérenisasi mesin shot-blasting konvensional ogé.

Fitur Produk
Ningkatkeun speed blasting shot jelas
Résistansi maké anu saé
Ngurangan konsumsi énergi pisan
Kahirupan jasa luar biasa
Struktur anu cocog
Kualitas beberesih tinggi
Konsumsi low tina makéna baja
Low abrasion bagian


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana