• product-bg
  • product-bg

Sabuk tumble shot blast mesin

Pedaran pondok:

Desain blast tumble ditampi sacara lega minangka salah sahiji prosés peledakan anu paling épéktip pikeun ngaleungitkeun skala, karat sareng burrs tina bagian produksi masal. Themesin blast tumbleSabuk karét anu henteu aya tungtungna lirén muterkeun potongan-potongan damel sareng sami-sami ngalaankeun éta kana aliran anu abrasif pikeun waktos blasting.


Detil Produk

Tanda Produk

Kaunggulan sabuk karét AGTOS ngagulung mesin ledakan

Téhnologi blasting dipercaya
Téknologi saringan inovatif
Seueur varian anu béda
Otomatisasi ngalangkungan harmonisasi sareng sistem transportasi di bumi.

Turbin performa tinggi AGTOS: Turbin kami padet, potongan mesin anu saé diwangun. Kusabab sajumlah leutik bagian anggoan sareng kaluaran anu kasar, maka éta tiasa operasi sacara ékonomis pisan.

Seueur varian anu béda: Kusabab seueur seueur varian anu béda, dimungkinkeun pikeun ngawangun mesin blast anu optimal pikeun aplikasi anu dihaja.

Rubber belt Tumble Belt Shot Blast Machines001
Rubber belt Tumble Belt Shot Blast Machines002
Rubber belt Tumble Belt Shot Blast Machines003

Otomatisasi:Mesin tiasa diintegrasikeun sacara optimal dina sistem logistik bumi. Solusi khusus nganggo wadah khusus parantos hasil dilaksanakeun.

Mesin tujuan ganda pikeun produksi masal sareng bagian-bagian individu.

Mesin blast MGDT nyaéta karakter anu disetél ku tingkat kalenturan anu luhur.

Hal ieu dipaké pikeun ngabersihan bagian anu tos sareng digiling saatos dikeras. Sabuk mesin ngagaduhan kapasitas beban 400 kg pikeun bagian produksi massal kalayan beurat masing-masing dugi ka 15 kg. Puter puteran dianggo pikeun ngabersihan bagian anu peka-pikasieuneun (contona, batang tina alat-alat listrik). Tabel ieu diaméterna 680 mm sareng kapasitas beban 150 kg.

Rubber belt Tumble Belt Shot Blast Machines004

Sabuk karét mesin blast tumble sayogi dina ukuran standar ieu

Spésifikasi MG 50 MG 90 MG 180 MG 270 MG 350 Mg 550
Kapasitas eusian (1) 50 90 180 270 350 550
Diménsi sabuk tp x lébar mm  0x®g (ft *) 500x700 600x800 800x900 800x1.350 1.000x1.350 1.200x1.200
Maks. Sapotong damel sapotong beurat (kg) 10 10 15 25 25 25
Maks. Beurat beban (kg) WO 200 400 600 800 xooo
Ngangkut sapotong damel   Pilihan Pilihan Pilihan Pilihan Pilihan Pilihan
Sistem conveyor kasar   Sekrup Conveyor ngageter atanapi sekrup Conveyor ngageter atanapi sekrup Conveyor ngageter atanapi
sekrup
Conveyor ngageter atanapi
sekrup
Conveyor ngageter atanapi
sekrup
Turbin (nomer x kw) 1x5,5 1x7, S 1x7, S M7, S 1x11 2x7,5
2x11
2x11
2x18,5
2x11
2x18,5
Loader  Pilihan Pilihan Pilihan Pilihan Pilihan Pilihan
Unit saringan   PF 4/4 PF 4/4 PF 4/6 PF 4/9 PF 4/12 PF 4/12

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana