• product-bg
  • product-bg

Suku cadang mesin blasting

Pedaran pondok:

Suku cadang mesin blasting kaasup: baling-baling roda, impeller, casing impeller, van impeller, head impeller, plate guard, pelapis pelat teras salajengna.


Detil Produk

Tanda Produk

Sadia bahan Suku cadang

Eusi Cr-12%, 20%, 25% atanapi salaku pamundut.

Fitur Produk

Canggih & ilmiah casting prosés jeung téknologi.
Efisiensi tinggi sareng garis produksi pengeringan stasiun tunggal otomatis.
Suku cadang beusi casting kromium spésial khusus, ngawangun lolongkrang dina industri domestik.

Bagian Asli Peralatan Manufaktur (OEM) sayogi.
Kami ogé nawiskeun bagian pasualan kualitas pikeun mesin mérek sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Drum type shot blast machine

      Mesin ledakan jinis bedug

      Kaunggulan mesin shot blast drum shot Téhnologi Blasting Terpercaya: Drum shot blast mesin didamel dina sababaraha jinis, jinis sareng ukuran anu béda. Éta kompak sareng ngan ukur gaduh tapak suku anu leutik pisan. Hasil kontinyu tiasa diwujudkeun ku cara ngahubungkeun sababaraha mesin. Tata ruang ramah-pangropéa: Pangropéa rutin penting pikeun ngajaga nilai jangka panjang pakakas. Jasa ageung sareng panto pamariksaan nyayogikeun gampang ac ...

    • Belt tumble shot blast machine

      Sabuk tumble shot blast mesin

      Kaunggulan sabuk karét AGTOS mesin témpél ledakan Téhnologi blasting dipercaya Téknologi filter inovatif Seueur varian Otomatisasi ngalangkungan harmonisasi sareng sistem transportasi di bumi. Turbin performa tinggi AGTOS: Turbin kami padet, potongan mesin anu saé diwangun. Kusabab sajumlah leutik bagian anggoan sareng kaluaran anu kasar, maka éta tiasa operasi sacara ékonomis pisan. Seueur d ...

    • Blast wheels

      Roda ngabeledug

      Roda ledakan kinerja tinggi TAA parantos ngabuktikeun dirina dina pasaran janten mantap, épisién ékonomis sareng ramah perawatan. Éta sayogi kalayan diaméter kabayang turbin anu béda sareng sababaraha bahan cadang sareng pakean (sapertos logam heuras). Roda ledakan kinerja tinggi TAA populér pisan pikeun modérenisasi ogé mesin shot-blasting konvensional. Fitur Produk Ngaronjatkeun kecepatan blasting shot jelas resistansi pakean Alus Ngurangan konsumsi énergi ...

    • Continuous Overhead Rail Shot Blast Machines

      Kontinyu Overhead Rail Shot Blast Mesin

      Kauntungan tina mesin Blasting shot-passing shot * Téhnologi blasting anu dipercaya: Unit turbin performa tinggi kami tiasa dipercaya pisan. Aranjeunna épisién cekap kusabab jumlah bagian ngagem anu handap, desain ramah-perawatan sareng tingkat aliran kasar anu tinggi. * Pangropéa rendah: Pangropéa rutin ngabantosan nilai mesin. Panto pangropéa anu ageung nyayogikeun aksés gampang pikeun sadaya komponén penting sareng mempermudah replacem anu gancang ...

    • Roller conveyor shot blast machines

      Roller conveyor shot blast mesin

      Kaunggulan Penting Téhnologi blasting AGTOS: Turbin kami mangrupikeun unit kakuatan anu kuat anu hemat pisan sabab langkung saeutik bagian anggo sareng kembang anu kasar anu luhur. Gampang dijagaan Téknologi nyaring inovatif ngayakinkeun ngaliwatan pagelaran anu kuat. Otomatisasi Peledasan kembang flv sareng potongan dina karinjang Blasting mach ...

    • Hanger type shot blast machine

      Mesin gantungan tipe shot shot

      Sakumaha aturan, mesin sabalikna jenis gantungan ditawarkeun boh pikeun angkatan atanapi pamrosésan kontinyu. Nanging, aya seueur desain panengah anu berorientasi kana sababaraha jinis sistem conveyor overhead. Dina kaseueuran kasus, prosés anu béda sapertos ngabeledug, ngalukis sareng ngeringan salajengna tiasa saling nyambungkeun via sistem conveyor overhead. Hal ieu dimungkinkeun pikeun ngetok poténsial anu hébat pisan pikeun ngalirénkeun alur prosés. Varian ngolah tambahan ...