• product-bg
  • product-bg

Roller conveyor shot blast mesin

Pedaran pondok:

Unloading tiasa pangaruh langsung kana wadah anu sanés atanapi kana beubeur transportasi.Roller conveyor shot blast mesinanu digunakeun pikeun ngirangan sareng nyusut profil, lambar sareng pikasieuneun. Ngagunakeun konveyor silang, sistem conveyor roller tiasa dikaitkeun sareng léngkah prosés masing-masing, sapertos blasting, pelestarian, ragaji sareng pangeboran.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan penting

Téknologi blasting AGTOS: Turbin urang mangrupikeun unit kakuatan anu kuat anu épéktip hemat kusabab bagian baju anu kirang sareng flfl ow abrasive anu luhur.
Gampang dijaga
Téknologi nyaring inovatif ngayakinkeun ngaliwatan pagelaran anu kuat.

Otomatisasi

Blasting of flfl ame cut pieces in a basket

Blasting flfl ame motong potongan dina karinjang

Blasting machine with adjustable passage height

Mesin blasting kalayan jangkungna lorong anu tiasa diatur

Bar blasting machine

 Mesin ngabeledug bar

Blast machine for metal sheets

Mesin blast pikeun lambar logam,
bagian sareng konstruksi
kalayan jangkungna jalan dugi ka 1000 m

Diabolo blast machine for handling sprinkler pipes Diabolo

Mesin ledakan Diabolo pikeun
penanganan pipa panyiram Diabolom

Tilting device for pipes to evacuate the abrasive aft er blasting

Paranti ngadengdekkeun pikeun pipa ka
ngévakuasi anu ngabeledug

AGTOS roller mesin ledakan conveyor aya diantara anu sayogi dina ukuran standar ieu:

Data Technial RT1000 4x 11 RT1500 4x11 RT1500 4x15 RT2100 4x15 RT2600 6x15 RT3200 6x15 RT 3200 8x15
Widang aplikasi utama Lambaran logam
Bagéan logam
Lambaran logam
Bagéan logam
Lambaran logam
Bagéan logam
Lambaran logam
Bagéan logam
Lambaran logam
Bagéan logam
Lambaran logam
Bagéan logam
Lambaran logam
Bagéan logam
Ukuran potongan karya (mm) 600 600 600 600 600 600 600
Lebar tina potongan damel (mm) 1000 1500 1500 2100 2600 3200 3200
Min. kandel lambar (mm) 4 4 4 6 6 6 6
Jenis turbin 3.6.3 3.6.3 3.6.3 3.6.3 3.6.3 4.6 4.6
Kinerja turbin (kW) 4x11 4x11 4x15 4x15 6x15 6x15 8x15
Max. blasting speed bunderan sisikian (m / mnt) 2.2 1.5 2.0 1.4 1.8 1.4 L9
Aliran kasar per turbin (kg / mnt) 181 181 248 248 248 165 165
Nyaring PF4 / 12 PF4 / 20 PF4 / 28 PF4 / 28 PF4 / 40 2xPF4 / 28 2xPF4 / 32
Kinerja (mJ/ jam) 4500 7500 10000 10000 15000 20000 24000
Permukaan nyaring sacara umum (m2) 48 80 112 112 160 224 256
Eusi lebu résidu dina hawa Exhaust
kalayan saringan sékundér (mg / m »)
1 1 1 1 1 1 1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Blast wheels

      Roda ngabeledug

      Roda ledakan kinerja tinggi TAA parantos ngabuktikeun dirina dina pasaran janten mantap, épisién ékonomis sareng ramah perawatan. Éta sayogi kalayan diaméter kabayang turbin anu béda sareng sababaraha bahan cadang sareng pakean (sapertos logam heuras). Roda ledakan kinerja tinggi TAA populér pisan pikeun modérenisasi ogé mesin shot-blasting konvensional. Fitur Produk Ngaronjatkeun kecepatan blasting shot jelas resistansi pakean Alus Ngurangan konsumsi énergi ...

    • Blasting machine spare parts

      Suku cadang mesin blasting

      Sadia bahan Suku cadang Eusi Cr-12%, 20%, 25% atanapi salaku pamundut. Fitur Produk Advanced & ilmiah presisi casting prosés sareng téknologi. Efisiensi tinggi sareng garis produksi pengeringan stasiun tunggal otomatis. Suku cadang beusi casting kromium spésial khusus, ngawangun lolongkrang dina industri domestik. Bagian Asli Peralatan Manufaktur (OEM) sayogi. Kami ogé nawiskeun ...

    • Hanger type shot blast machine

      Mesin gantungan tipe shot shot

      Sakumaha aturan, mesin sabalikna jenis gantungan ditawarkeun boh pikeun angkatan atanapi pamrosésan kontinyu. Nanging, aya seueur desain panengah anu berorientasi kana sababaraha jinis sistem conveyor overhead. Dina kaseueuran kasus, prosés anu béda sapertos ngabeledug, ngalukis sareng ngeringan salajengna tiasa saling nyambungkeun via sistem conveyor overhead. Hal ieu dimungkinkeun pikeun ngetok poténsial anu hébat pisan pikeun ngalirénkeun alur prosés. Varian ngolah tambahan ...

    • Drum type shot blast machine

      Mesin ledakan jinis bedug

      Kaunggulan mesin shot blast drum shot Téhnologi Blasting Terpercaya: Drum shot blast mesin didamel dina sababaraha jinis, jinis sareng ukuran anu béda. Éta kompak sareng ngan ukur gaduh tapak suku anu leutik pisan. Hasil kontinyu tiasa diwujudkeun ku cara ngahubungkeun sababaraha mesin. Tata ruang ramah-pangropéa: Pangropéa rutin penting pikeun ngajaga nilai jangka panjang pakakas. Jasa ageung sareng panto pamariksaan nyayogikeun gampang ac ...

    • Continuous Overhead Rail Shot Blast Machines

      Kontinyu Overhead Rail Shot Blast Mesin

      Kauntungan tina mesin Blasting shot-passing shot * Téhnologi blasting anu dipercaya: Unit turbin performa tinggi kami tiasa dipercaya pisan. Aranjeunna épisién cekap kusabab jumlah bagian ngagem anu handap, desain ramah-perawatan sareng tingkat aliran kasar anu tinggi. * Pangropéa rendah: Pangropéa rutin ngabantosan nilai mesin. Panto pangropéa anu ageung nyayogikeun aksés gampang pikeun sadaya komponén penting sareng mempermudah replacem anu gancang ...

    • Belt tumble shot blast machine

      Sabuk tumble shot blast mesin

      Kaunggulan sabuk karét AGTOS mesin témpél ledakan Téhnologi blasting dipercaya Téknologi filter inovatif Seueur varian Otomatisasi ngalangkungan harmonisasi sareng sistem transportasi di bumi. Turbin performa tinggi AGTOS: Turbin kami padet, potongan mesin anu saé diwangun. Kusabab sajumlah leutik bagian anggoan sareng kaluaran anu kasar, maka éta tiasa operasi sacara ékonomis pisan. Seueur d ...