• product-bg
  • product-bg

Kontinyu Overhead Rail Shot Blast Mesin

Pedaran pondok:

Mesin shot-blast rel overheadcocog pikeun rupa-rupa aplikasi. Potongan damel sacara manual digantungkeun atanapi diteundeun. Prosés blasting tiasa dilaksanakeun sacara idéal ku cara ngarobah arah rotasi sareng osilasi gantungan payuneun turbin.


Detil Produk

Tanda Produk

Kaunggulan tina Track-ngalirkeun shot mesin blasting

* Téhnologi blasting dipercaya: Unit turbin kinerja tinggi urang tiasa dipercaya pisan.
Aranjeunna épisién cekap kusabab jumlah bagian ngagem anu handap, desain ramah-perawatan sareng tingkat aliran kasar anu tinggi.
* Pangropéa rendah:Pangropéa rutin ngabantosan nilai mesin. Panto pangropéa anu ageung nyayogikeun aksés gampang pikeun sadaya komponén penting sareng ngagampangkeun ngagantian gancang ngagem bagian.
* Téknologi filter inovatif: Téknologi filter anu inovatif ngagaduhan kinerja anu ngayakinkeun sareng kuat.
Karakteristik khusus kaasup kartrid filter kerucut anu tiasa diganti gancang sareng gampang ngalangkungan elemen laci di luar casing. Sistem kartrid fi lter ieu ogé tiasa retrofi tted ka mesin ledakan shot shot anu langkung lami ti paling alatna
* Pangwangunan anu mantep:Konstruksi anu kokoh ngagunakeun baja tahan maké khusus sareng lapisan tambahan di daérah anu tunduk kana pakean tinggi. Sadayana ngabantosan ngajagaan investasi pamilikna.

Continuous Overhead Rail Shot Blast Machines2

Aya seueur vérsi, jinis sareng ukuran mesin cat blast catenary. Ruang lantai na relatif leutik.

Kusabab éta mesin peledakan shot catenary gampang dilebetkeun kana sistem logistik pabrik, éta seueur dianggo.

AGTOS Mesin blasting shot-ngalirkeun trek sayogi dina ukuran anu bénten-bénten, kalebet ukuran standar ieu:

Téknis
Spésifikasi
HT 11-13-2-11 HT 13-17-2-11 HT 13-21-3-11 HT 17-17-2-11 HT 17-23-3-11 HT 17-27-4-11 HT 21-23-3-11 HT 21-23-3-15
Max. beban hook (kg) 400 400 400 800 800 800 800 800
Max alternatif.
beban hook (kg)
800 800 800 1600 1600 1600 1600 1600
Sapotong damel
diaméterna (mm)
1100 1300 1300 1700 1700 1700 2100 2100
Jangkungna ngabeledug
zona (mm)
1300 1700 2100 1700 2300 2700 2300 2300
Kaluaran turbin (kW) 2x11 2x11 3x11 2x11 3x11 4x11 3x11 3x15
Saringan kartrid PF4-09 PF4-12 PF4-12 PF4-12 PF4-12 PF4-20 PF4-20P PF4-28
Kaluaran sedot (m5/ jam) 2600 4500 4500 4500 4500 7500 7500 10000
Eusi lebu sésa
kalayan saringan sekundér
(mg / m1)
1 1 1 1 1 1 1 1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Roller conveyor shot blast machines

      Roller conveyor shot blast mesin

      Kaunggulan Penting Téhnologi blasting AGTOS: Turbin kami mangrupikeun unit kakuatan anu kuat anu hemat pisan sabab langkung saeutik bagian anggo sareng kembang anu kasar anu luhur. Gampang dijagaan Téknologi nyaring inovatif ngayakinkeun ngaliwatan pagelaran anu kuat. Otomatisasi Peledasan kembang flv sareng potongan dina karinjang Blasting mach ...

    • Hanger type shot blast machine

      Mesin gantungan tipe shot shot

      Sakumaha aturan, mesin sabalikna jenis gantungan ditawarkeun boh pikeun angkatan atanapi pamrosésan kontinyu. Nanging, aya seueur desain panengah anu berorientasi kana sababaraha jinis sistem conveyor overhead. Dina kaseueuran kasus, prosés anu béda sapertos ngabeledug, ngalukis sareng ngeringan salajengna tiasa saling nyambungkeun via sistem conveyor overhead. Hal ieu dimungkinkeun pikeun ngetok poténsial anu hébat pisan pikeun ngalirénkeun alur prosés. Varian ngolah tambahan ...

    • Drum type shot blast machine

      Mesin ledakan jinis bedug

      Kaunggulan mesin shot blast drum shot Téhnologi Blasting Terpercaya: Drum shot blast mesin didamel dina sababaraha jinis, jinis sareng ukuran anu béda. Éta kompak sareng ngan ukur gaduh tapak suku anu leutik pisan. Hasil kontinyu tiasa diwujudkeun ku cara ngahubungkeun sababaraha mesin. Tata ruang ramah-pangropéa: Pangropéa rutin penting pikeun ngajaga nilai jangka panjang pakakas. Jasa ageung sareng panto pamariksaan nyayogikeun gampang ac ...

    • Blast wheels

      Roda ngabeledug

      Roda ledakan kinerja tinggi TAA parantos ngabuktikeun dirina dina pasaran janten mantap, épisién ékonomis sareng ramah perawatan. Éta sayogi kalayan diaméter kabayang turbin anu béda sareng sababaraha bahan cadang sareng pakean (sapertos logam heuras). Roda ledakan kinerja tinggi TAA populér pisan pikeun modérenisasi ogé mesin shot-blasting konvensional. Fitur Produk Ngaronjatkeun kecepatan blasting shot jelas resistansi pakean Alus Ngurangan konsumsi énergi ...

    • Belt tumble shot blast machine

      Sabuk tumble shot blast mesin

      Kaunggulan sabuk karét AGTOS mesin témpél ledakan Téhnologi blasting dipercaya Téknologi filter inovatif Seueur varian Otomatisasi ngalangkungan harmonisasi sareng sistem transportasi di bumi. Turbin performa tinggi AGTOS: Turbin kami padet, potongan mesin anu saé diwangun. Kusabab sajumlah leutik bagian anggoan sareng kaluaran anu kasar, maka éta tiasa operasi sacara ékonomis pisan. Seueur d ...

    • Blasting machine spare parts

      Suku cadang mesin blasting

      Sadia bahan Suku cadang Eusi Cr-12%, 20%, 25% atanapi salaku pamundut. Fitur Produk Advanced & ilmiah presisi casting prosés sareng téknologi. Efisiensi tinggi sareng garis produksi pengeringan stasiun tunggal otomatis. Suku cadang beusi casting kromium spésial khusus, ngawangun lolongkrang dina industri domestik. Bagian Asli Peralatan Manufaktur (OEM) sayogi. Kami ogé nawiskeun ...