• product-bg
  • product-bg

Roda grinding FW-07 séri

Pedaran pondok:

TAA roda ngagiling intendipaké pikeun motong sareng ngagiling beusi tuang mulur, beusi Cor Abu-abu, beusi waja, extrudate logam, beton bertulang, gelas serat sareng bahan réfraktif. Industri anu lumaku utama nyaéta pengecoran, mesin, ngawangun kapal sareng ngalereskeun, ngawangun, ngolah komposit, ngabongkar mobil, nyalametkeun darurat, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Alat paduan super-keras kami dihasilkeun ku cara ngahijikeun. Dina kaayaan anu tangtu, lapisan inten pageuh dilas kana substrat logam saatos prosés lebur solder logam. Jinis produk ieu ngagaduhan ciri efisiensi grinding tinggi, umur panjang, kasalametan, perlindungan lingkungan sareng bebas polusi. Utamana ngagentos alat motong corundum beungkeut ayeuna sareng alat polishing, sadaya alat intan electroplated kasar sareng sedeng kasar, sareng sababaraha alat inten sinter anu diteken panas

Kaunggulan

Aman sareng lingkunganana ramah
Motong gancang sareng ngagiling, henteu putus, teu aya polusi
· Efisiensi tinggi

Nomer

Gambar

Skaresahan

Kacepetan Rotary Kasalametan (r / mnt)

Applikasi

Pngabandingkeun erformance

FW100-07

Grinding wheels0101

100x2.5x16

12000

Grinding datar sareng deburring tina casting beusi (besi cor corong, beusi Cor Abu-abu)

1. Grinding permukaan casting beusi, TAA langkung ti 70 kali tibatan disk résin, épisiénsi ningkat ku 100%
2. Watesan waja struktur waja, TAA nyaéta 40 kali dibanding résin disk, épisiénsi naék ku 100%.
3. Grinding serat kaca, TAA nyaéta 40 kali dibanding résin disk, épisiénsi naék ku 100%.
4. Grinding marmer sareng keramik, TAA nyaéta 3 kali tibatan disk cutter anu disinter, épisiensi ningkat

 

FW125-07

125x2.5x22.23

10000

FW150-07

150x3.0x22.23

9500

FW180-07

180x3.0x22.23

8500

FW100-09

Grinding wheels0102

100x2.5x16

12000

Grinding bead ageung tina casting beusi (besi cor corong, beusi Cor Abu-abu)

FW125-09

125x2.5x22.23

10000

FW150-09

150x3.0x22.23

9500

FW180-09

180x3.0x22.23

8500

Ningkatkeun efisiensi 30% -50% dibanding tradisional disk disk
· Umur jasa panjang
Ngagunakeun téknologi brazing, intan dina permukaan henteu murag ka handap

TAA roda Grinding inten

TAA diamond Grinding wheel
TAA diamond Grinding wheel1
TAA diamond Grinding wheel2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Cutting disc FS-03 series

      Motong séri FS-03 séri

      Alat paduan super-keras kami dihasilkeun ku cara ngahijikeun. Dina kaayaan anu tangtu, lapisan inten pageuh dilas kana substrat logam saatos prosés lebur solder logam. Jinis produk ieu ngagaduhan ciri efisiensi grinding tinggi, umur panjang, kasalametan, perlindungan lingkungan sareng bebas polusi. Utamana ngagantikeun résin corundum beungkeut ayeuna sareng motong alat, sadaya alat intan electroplated kasar sareng sedeng kasar, sareng sababaraha ...

    • Cutting disc FS-05 series

      Motong séri FS-05 séri

      Alat paduan super-keras kami dihasilkeun ku cara ngahijikeun. Dina kaayaan anu tangtu, lapisan inten pageuh dilas kana substrat logam saatos prosés lebur solder logam. Jinis produk ieu ngagaduhan ciri efisiensi grinding tinggi, umur panjang, kasalametan, perlindungan lingkungan sareng bebas polusi. Utamana ngagantikeun résin corundum beungkeut ayeuna sareng motong alat, sadaya alat intan electroplated kasar sareng sedeng kasar, sareng sababaraha ...

    • Grinding wheels FW-09 series

      Roda grinding séri FW-09

      Alat paduan super-keras kami dihasilkeun ku cara ngahijikeun. Dina kaayaan anu tangtu, lapisan inten pageuh dilas kana substrat logam saatos prosés lebur solder logam. Jinis produk ieu ngagaduhan ciri efisiensi grinding tinggi, umur panjang, kasalametan, perlindungan lingkungan sareng bebas polusi. Utamana ngagantikeun résin corundum beungkeut ayeuna sareng motong alat, sadaya alat intan electroplated kasar sareng sedeng kasar, sareng sababaraha ...