• product-bg
  • product-bg

Motong séri FS-05 séri

Pedaran pondok:

TAA disc motong intandipaké pikeun motong sareng ngagiling beusi tuang mulur, beusi Cor Abu-abu, beusi waja, extrudate logam, beton bertulang, gelas serat sareng bahan réfraktif. Industri anu lumaku utama nyaéta pengecoran, mesin, ngawangun kapal sareng ngalereskeun, ngawangun, ngolah komposit, ngabongkar mobil, nyalametkeun darurat, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Alat paduan super-keras kami dihasilkeun ku cara ngahijikeun. Dina kaayaan anu tangtu, lapisan inten pageuh dilas kana substrat logam saatos prosés lebur solder logam. Jinis produk ieu ngagaduhan ciri efisiensi grinding tinggi, umur panjang, kasalametan, perlindungan lingkungan sareng bebas polusi. Utamana ngagentos alat motong corundum beungkeut ayeuna sareng alat polishing, sadaya alat intan electroplated kasar sareng sedeng kasar, sareng sababaraha alat inten sinter anu diteken panas.

Kaunggulan

Aman sareng lingkunganana ramah
Motong gancang sareng ngagiling, henteu putus, teu aya polusi
· Efisiensi tinggi
Ngaronjatkeun épisiénsi 30% -50% dibandingkeun disk disk tradisional
· Umur jasa panjang
Ngagunakeun téknologi brazing, intan dina permukaan henteu murag ka handap

Cutting dics FS-05 series0101
Cutting dics FS-05 series0202

TAA disc motong intan

Nomer Gambar Skaresahan Kacepetan Rotary Kasalametan (r / mnt) Applikasi Pngabandingkeun erformance
FS100-03  Cutting disc FS-01 series0202 100x1.2x16 / 20 12000 Motong bahan-bahan anu atos sareng rapuh sapertos tuang besi (besi cor corong, beusi Cor Abu-abu sareng sagala jinis beusi), marmer, gelas serat, ubin keramik, bahan réfrakter. Belah cutter disk dipotong langkung lancar, kerf rata. 1. Motong bagian beusi tuang naék, umur TAA langkung ti 70 kali tibatan résin disk, épisiénsi naék ku 100%.
2. Motong daérah marmer, umur TAA langkung 3 kali tibatan disk cut sinter, épisiénsi naék ku 35%.
3. Motong struktur pelat-beton baja, umur TAA mangrupikeun 100 kali tibatan résin motong disk, épisiénsi nyaéta 3,5 kali tibatan disk resincutting.
4. Motong kaca serat, umur TAA mangrupikeun 100 kali tibatan résin cutter disk, épisiénsi naék 100%.
 
FS125-03 125x1.5x22.23 10000
FS150-03 150x1.5x22.23 9500
FS180-03 180x1.6x22.23 / 25.4 8500
FS230-03 230x1.6x22.23 / 25.4 6000
FS350-05  Cutting disc FS-01 series0101 350 × 2.4X32 4500
FS400-05 400 × 2.5X32 4000

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana