• new-banner

Motong disk & roda ngagiling

A: Bahan motong disc:

Cakram motong tiasa dibagi kana dua jinis: résin motong cakram sareng disc motong intan. Éta tiasa seueur dianggo pikeun motong produk waja umum, stainless steel & bahan non-logam. Salaku tambahan, kusabab faktor lingkungan operasi motong sareng polesan, sapertos pembangkit listrik tenaga nuklir sareng pembangkit listrik termal sareng syarat operasi anu sanés, cakram motong peryogi pikeun ngabébaskeun beusi sareng walirang sareng unsur kimia sanésna pikeun ngajalankeun épéktip. Ku alatan éta, aya cakram motong khusus pikeun industri tenaga nuklir, sareng éta ogé tiasa dianggo dina sababaraha aplikasi motong baja karbon, stainless steel, baja campuran, beusi tuang sareng logam sanés:

news331_1 (1)
news331_6

A: Bagian tina motong discs

Cakram motong didamel tina abrasives, agén ngariung. Karakteristik cakram motong utami ditangtukeun ku faktor sapertos abrasive, ukuran partikel, agén ngariung, karasa, bentuk sareng ukuranana. Diantarana, abrasive sering dianggo salaku alumina oksida atanapi intan, sareng ngan bagian anu nyahokeun anu sabenerna aub dina motong sareng ngagiling!

C: Motong & grinding spésifikasi

Spésifikasi umum tina cakram motong sareng cakram grinding henteu jauh béda. Kusabab metoda aplikasi anu béda-béda, cakram grinding relatif kandel, janten langkung awét dina kaayaan operasi grinding, tapi disc disc digunakeun pikeun motong bujur sareng henteu tiasa dianggo salaku disc grinding, kecuali kabayang grinding didesain kalayan fungsi motong sareng ngagiling, upami kitu waé paripolah anu henteu nuturkeun desain produk éta sorangan bahaya.

D.Fitur tina motong disk

Cakram motong résin gampang dipegatkeun, panginten tiasa musnahkeun bahan padamelna atanapi bahkan nyababkeun padamelna cilaka, janten janten panutup pelindung nalika motong.

news331_2 (1)

Cakram motong paduan TAA dihasilkeun ku cara nyangga. Dina kaayaan anu tangtu, lapisan inten pageuh dilas kana substrat logam saatos prosés lebur solder logam. Jinis produk ieu ngagaduhan ciri épisiensi grinding tinggi, umur panjang, kasalametan, perlindungan lingkungan sareng bebas polusi. Utamana ngagentos cakram résin corundum beungkeut ayeuna, cakram motong éléktroplasi, sareng sababaraha cakram motong sinter anu diteken panas. Éta cocog pikeun motong pipa buleud, waja pasagi, batang waja, waja sudut, baja saluran, I-balok, sareng profil logam anu sanésna, kalebet "casting casting casting beusi", beusi corétan grafit spheroidal sareng sagala rupa beusi babi.

news331_3 (1)

Babandingan antara cakram résin sareng cakram alloy inten:

news331_4 (1)

news331_5 (1)


Waktos Post: Mar-31-2021