• new-banner

Agul waja alat - résistansi maké tinggi, umur panjang sareng kinerja biaya tinggi

Alat waja mangrupikeun bahan waja anu dianggo pikeun ngadamel alat motong, ngukur alat, kapang sareng alat tahan aus. Baja kerangka ngagaduhan karasa teu luhur sareng tiasa ngajaga karasa luhur dina suhu luhur, ogé tahan maké anu luhur sareng kateguhan anu saluyu. Baja alat umumna dibagi kana baja alat karbon, baja alat alloy sareng baja alat kecepatan tinggi.

c23d8c52555

Baja anu dianggo pikeun ngadamel sababaraha alat motong, deformasi tiis sareng panas maot, alat ukur sareng alat sanésna disebat alat baja. Sadaya jinis waja alat gaduh syarat anu umum, sapertos kateguhan tinggi, résistansi maké anu hadé, kateguhan sareng kakuatan anu tangtu, sareng aranjeunna sorangan sarat khusus, sapertos kateguhan beureum, résistansi dampak, stabilitas dimensi, résistansi kacapean termal sareng sipat mékanis komprehensif anu saé. Dina raraga nyumponan sarat anu béda ieu, alat alat sareng komposisi anu sanés dianggo dina produksi, sareng prosés pangobatan panas anu leres diadopsi.

TAA ogé ngembangkeun wilah énggal anu didamel tina waja alat. Ngaliwatan motong, ngagiling cai sareng prosés anu sanés, bilahna langkung seueur tahan tahan sareng tahan résistansi.

c23d8c521523

Bilah wilah alat digunakeun dina rod kawat, pakakas hardware, struktur waja, mesin konstruksi, waja, gir, spring sareng industri anu sanés

c23d8c521664

Naon kaunggulan pisau waja alat?

Kinerja biaya tina sabeulah waja alat tinggi: biayanana langkung luhur tibatan sabeulah umum, sareng umur jasa sababaraha kali sabeulah umum. Dina waktos anu sasarengan, ngirangan frékuénsi makéna mesin blasting shot, ngirangan intensitas padamelan padamel. Katahanan maké urangwilah waja alat jauh leuwih luhur tibatan wilah kromium tinggi biasa dina pasaran!

Sabeulah waja alat mangrupikeun salah sahiji bahan tahan maké sareng kinerja anu saé. Éta ngagaduhan résistansi maké langkung langkung luhur tibatan baja campuran, sareng éta ngagaduhan kateguhan anu hadé, kakuatan sareng suhu luhur anu hadé sareng résistansi korosi. Hayat jasa tina waja alat caket pisan hubunganana sareng kualitas perlakuan panas. Perlakuan panas tina waja pakakas dicirikeun ku annealing spheroidal supados kéngingkeun struktur spheroidal anu seragam sareng sedeng, Perlakuan panas terakhir dipareuman sareng temperatur suhu handap (baja kecepatan tinggi dipareuman sareng dikalétkeun dina 560 ℃ salami tilu kali), supados kéngingkeun struktur karasa luhur kalayan karbida rupa seragam anu disebarkeun dina matrix martensite tempered sareng mastikeun résistansi pakean tina alat baja. Perlakuan panas tina baja penempaan panas benten. Perlakuan pre-heat mangrupikeun annealing tahap, sareng perlakuan panas terakhir nyaéta dipareuman ditambah tempering suhu sedeng atanapi temperatur suhu tinggi pikeun kéngingkeun sipat mékanis komprehensif anu saé.

c23d8c523422

Naon bédana antara agul baja alat sareng agul umum?

TAA makéna blasting mesin alat sabeulah waja ngagaduhan penampilan anu mulus sareng caang, sababaraha liang keusik, umur panjang, tahan tahan sareng tahan tahan. Kalolobaan wilah biasa nyaéta sabeulah kromium handap kalayan eusi kromium handap 11%. Casting kromium rendah ngagaduhan cacat anu langkung serius, sapertos porositas, nempel pasir, kaasupan keusik, liang keusik, ékspansi keusik, tiis tiris, teu tuang cekap, porositas panyusutan, rongga shrinkage, kakurangan daging, sarkoma, jst.

c23d8c524185

Naon manpaatna ngagunakeun bilah waja alat?

Umumna agul baja alat gaduh umur jasa langkung lami, janten ngahasilkeun frékuénsi ngagantian anu langkung handap. Kadua, kusabab umur jasa anu panjang sareng ageman low tina wilah baja alat, sacara épéktip ngirangan kaayaan yén mesin blasting shot dipareuman pikeun perbaikan, sareng ngirangan biaya tanaga gawé.

c23d8c524627

Pidéo produksi sabeulah baja alat:

Di sagigir sabeulah waja alat, sabeulah tina bahan sanés ogé sayogi,Eusi Cr-12%, 20%, 25% atanapi salaku pamundut.

Sareng suku cadang sanésna mesin blast shot tiasa disayogikeun, sapertos:baling-baling roda, impeller, casing impeller, van impeller, head impeller, plate guard, pelapis pelat teras salajengna. 

Bengkel produksi anu beresih sareng rapih kinerja tinggi makéna mesin blasting jeung suku cadang

c23d8c525249
c23d8c525251
c23d8c525253
c23d8c525255

Pos waktos: Mei-06-2021