• new-banner

Sababaraha prinsip pamilihan abrasif awal

Korosi baja aya dimana-mana, sepanjang waktos

Pikeun nyegah korosi baja, cara anu paling umum nyaéta ngagunakeun palapis pikeun nangtayungan permukaan produk waja. Beungeut kudu diberesihan sateuacan perlindungan palapis. Ratusan produk sareng industri kalebet kapal, tanki panyimpenan, sasak, struktur baja, stasiun listrik, mobil, lokomotif, alat-alat militér, alat-alat aerospace, sareng sajabana kedah diubaran sateuacan dilapis. Logam kasar nyaéta média beberesih anu paling épéktip.

news (2)

Abrasives logam

Umumna, aya nembak waja (makéna baja karbon tinggi jeung makéna baja karbon handap), grit baja, tembakan beusi, beusi kawat cut stainless steel / makéna dikondisikeun, grit stainless steelkawat motong waja, grit baja bantalan, jeung sajabana Abrasives logam kinerja tinggi henteu gampang dibobol, lebu low, konsumsi rendah, efisiensi beberesih tinggi, sareng kinerja produk anu saé. Éta tiasa ngirangan tingkat konsumsi pangguna akhir, sahingga ngirangan biaya sareng ngirangan émisi.

news (3)

Janten patarosan na, kumaha milih abrasives logam kualitas luhur?

Pikeun mastikeun yén hasil perlakuan permukaan sapinuhna nepi ka standar, dua indikator inti tina abrasif logam: épisiénsi beberesih sareng konsumsi.

Sababaraha salah paham dina pilihan nembak baja cor:

Naha baja cor shot shoter langkung saé?

Naha ukuran partikelna langkung seragam, langkung saé?

Panampilanna langkung cerah, langkung saé?

nesgdg (2)

Naha baja cor shot shoter langkung saé?

Jawaban: Henteu.

Dina prosés ngabentuk sareng nyiapkeun nembak waja, waja cair disejukkeun tina cairan kana padet, sareng ngaleutikan nalika prosés pendinginan. Panyusutan ieu dilaksanakeun dina kaayaan bébas, sareng teu aya riser sapertos tuang tuang ka sawaréh ditambahan ku baja cair dimana volume saatos nyusut dikirangan, janten partikel elips kalayan permukaan anu cekel nembongan. Jenis partikel ieu parantos ngalaman panyusutan anu cekap, sareng bentukna henteu buleud tapi strukturna padet. Nanging, upami makéna waja anu teu acan dikontrak lengkep, strukturna henteu padet, aya cacat internal sapertos porositas nyusut sareng rongga panyusutan.

Ngalungkeun énergi E = 1 / 2mv2, upami strukturna padet, kalayan volume anu sami, kualitas kapadetan langkung ageung nyaéta M, énergi pangaruh langkung ageung, sareng ogé henteu gampang pegatna. Ku cara kieu, éta henteu leres: waja bulat nembak langkung saé.

nesgdg (1)

Naha ukuran sisikian tina baja ditémbak langkung seragam, langkung saé?

Jawaban: Henteu.

Dina widang beberesih, permukaan bahan damel anu badé diberesihan atanapi disemprotkeun bakal ngawangun liang dina permukaan anu parantos diberesihan. Ngan nalika liang sareng liang tumpang tindih sapinuhna, permukaan sadayana tiasa leres-leres diberesihan.

Beuki seragam ukuran partikel tina tembakan baja nyaéta, beuki lila pikeun ngahontal tumpang tindihna pinuh ku liang. Pikeun nembak waja ku babandingan campuran ukuran partikel, tembakan baja ageung utamina dianggo pikeun meresihan, sareng nembak baja alit bakal ngabersihan interspace antara daérah anu dirawat ku nembak baja ageung

news (1)

Panampilanna langkung cerah, langkung saé?

Jawaban: Henteu.

Ayeuna aya dua jinis makéna baja karbon tinggi: nembak waja quenching tunggal sareng shot baja quenching ganda. Hésé ngabédakeun tina komposisi, karasa, jeung struktur metallographic. Tapi, tembakan baja anu dipeundeun ganda ngagaduhan séréal anu hadé sareng umur kacapean anu tinggi, Séréal tina tembakan baja anu ngan ukur saderhana kasar sareng umur kacapean handap. Tembakan baja quenching tunggal henteu diprosés kalayan pemanasan sareng padamelan, pilem Fe3O4 oksida dibentuk dina beungeutna ipis, katingalina caang pisan; sedengkeun makéna baja saatos perawatan quenching kadua, pilem Fe3O4 dina permukaan janten langkung kandel, henteu ngagambarkeun cahaya, sareng henteu katingali ngagurilap. Janten permukaan anu langkung cerah henteu bubuk pikeun produk anu langkung saé, tapi upami éta ditémbak baja dua kali atanapi henteu, masalah anu langkung penting.


Waktos Post: Apr-20-2021