• new-banner

Suku cadang épisién mesin anu nyéépkeun mesin, sakedap

Nyanghareupan kaayaan pasar anu beuki parah di sagala rupa industri, perusahaan parantos neraskeun tangtangan anu langkung luhur pikeun biaya produksi sareng sarat kualitas produk. Témbakan blasting prosés dina prosés produksi mangrupikeun tautan anu penting anu mangaruhan biaya produk sareng kontrol kualitas. Nu hadémakéna mesin blastingsareng konfigurasi anu hemat biaya bagian cadang maénkeun peran penting dina operasi anu stabil sareng épisién pikeun alat-alat peledakan. Éta mangrupikeun faktor langsung anu mangaruhan operasimakéna mesin blasting sareng biaya nembak ledakan.

Biaya suku cadang utamina mangrupikeun manifestasi kinerja biaya komprehensif, sareng utamina dipangaruhan ku kualitas internal. Suku cadang kualitas luhur anu dihasilkeun ku perusahaan TAA gaduh kecepatan blast anu langkung luhur sareng kapasitas blasting shot anu langkung ageung kalayan kakuatan anu sami, efisiensi blasting sareng kualitas blast langkung luhur. Dibagi kana dua kategori: casting casting sareng cetakan mesin. Éta milih bahan baku anu kualitas luhur sareng ngadopsi téknologi perawatan panas anu canggih pikeun ketat ngadalikeun karasa sareng struktur mikro produk, ngajantenkeun umur langkung lami sareng kinerja biaya anu langkung luhur.

Kalayan taun pangalaman sareng téknologi dina industri perawatan permukaan, urang gaduh desain propésional sareng tim R&D sareng pusat blaster R&D shot independen. Sadaya produk tiasa dikirim saatos uji ketat produk, instalasi & debugging sateuacan angkat ka pabrik.

1

Prosés produksi masing-masing suku cadang kami parantos ngaliwat kontrol produksi anu ketat sareng prosés pamariksaan kualitas. Modélna lengkep sareng ogé tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pangguna. Ieu tiasa ngirangan pisan biaya bagian sareng frékuénsi pangropéa alat, sahingga ngirangan biaya tanaga perawatan Sareng ngirangan biaya downtime.

2

3

4

TAA Metal parantos kalibet pisan dina industri blasting shot langkung ti 40 taun sareng parantos ngalayanan seueur nasabah. Perusahaan ngagaduhan sababaraha insinyur téknis senior anu biasa anu kenal sareng modél domestik sareng asing umum, sareng latihan dina panggunaanditémbak peledakan abrasives, dukungan téknis alat, sareng pamutahiran mesin blasting. Kadua pangalaman sareng téknologi tiasa dipercaya sareng tiasa ngabantosan anjeun "nyegah masalah alit sareng gampang direngsekeun pikeun masalah ageung" pikeun alat-alat anjeun.

5

6

8

9

 

 


Pos waktos: Apr-13-2021